Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

19 cadouri

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Afise personalizate

Indiferent dacă doriți să vă acoperiți dormitorul în afișe, căutați finisajul perfect în camera dvs. de zi, doriți să adăugați un poster motivațional în biroul dvs. sau doriți să surprindeți o persoană dragă cu un cadou răcoros și original; nu puteți greși cu un poster personalizat care conține fotografia (fotografiile), numele, textul și / sau sigla la alegere!

Crearea posterului personalizat pentru orice ocazie

YourSurprise oferă o mare varietate de postere, incluzând diverse dimensiuni, stiluri și în versiuni peisaj și portret. Există multe, multe modele diferite disponibile, de la modele de colaj și modele de inimă la modele pentru Ziua Tatălui și Ziua Mamei. Fiecare afiș este imprimat pe hârtie robustă de 240 gr, de înaltă calitate, cu finisaj satinat, permițând designului dvs. să strălucească.