Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Nu au fost găsite produse folosind această selecție.

Ce este un calendar advent de ciocolată?

Cui nu-i place numărătoarea inversă de Crăciun? Este un anotimp plin de bucurie, dragoste și, bineînțeles, de bunătăți delicioase! Ce mod mai bun de a număra până la această zi specială decât cu un calendar advent de ciocolată? Dar ce este mai exact un calendar advent de ciocolată?

Un calendar advent de ciocolată este un calendar unic și distractiv folosit pentru a număra zilele până la Crăciun, începând cu 1 decembrie. Cu toate acestea, nu este un calendar obișnuit. În loc să răsfoiești doar pagini de hârtie, ai ocazia să te răsfeți cu ciocolata ta preferată în fiecare zi!

De ce să vă mulțumiți cu un calendar de advent plictisitor, când puteți avea unul personalizat cu ciocolată?

YourSurprise oferă ceva mult mai interesant decât calendarul advent de ciocolată obișnuit, deoarece al nostru poate fi personalizat pentru fiecare destinatar! Acest lucru înseamnă că puteți crea un cadou unic, unic în felul său, pentru absolut toată lumea. Calendarul dvs. de advent poate fi personalizat în editorul nostru online cu o fotografie (sau mai multe), un design tematic, un mesaj și un nume. Este un cadou grozav pentru a surprinde pe cineva și pentru a număra invers până la ziua preferată a anului.

Imaginați-vă plăcerea de a deschide în fiecare zi un deliciu dulce, fiecare bucată de ciocolată reprezentând o zi specială mai aproape de Crăciun. Dar nu orice fel de ciocolată, ci ciocolată de la mărcile dvs. preferate, cum ar fi Milka, Toblerone și Kinder Ferrero.

Cum să alegeți calendarul advent de ciocolată personalizat perfect

Sunteți în căutarea unui calendar advent de ciocolată personalizat pentru a face numărătoarea inversă până la Crăciun foarte specială? Există o mulțime de opțiuni aici, de la mărci de top, cum ar fi Milka, Toblerone și Kinder Ferrero. Dar întrebarea este, cum o alegi pe cea perfectă pentru tine?

Ce tipuri de calendare advent de ciocolată personalizate sunt disponibile?

Puteți alege între 3 tipuri de calendare de advent:

  • Calendarul de advent Milka: cu designul Milka sau cu propriul stil și design.
  • Calendarul de advent Toblerone: cu designul Toblerone sau cu propriul stil și design
  • Calendarul de advent Kinder Happy Moments: cu propriul dvs. stil și design

Ce arome de ciocolată sunt incluse în calendarele de advent din ciocolată?

Calendarul de advent Milka conține ciocolată cu arome de lapte, căpșuni, alune și cremă de cacao. Calendarul de advent Toblerone conține ciocolată cu arome de ciocolată albă, cu lapte și neagră. Calendarele de advent Kinder Ferrero conțin o selecție de ciocolată pentru momente fericite: mini bueno, mini bueno alb, Kinder Schoko-Bons, Kinder chocolate mini, kinder chocolate cu cereale.

Fiecare calendar de advent conține 24 de ciocolate.

Care sunt avantajele achiziționării unui calendar de advent personalizat cu ciocolată?

Pe măsură ce se apropie Crăciunul, anticiparea crește și nu există o modalitate mai bună de a număra zilele decât un calendar de advent personalizat cu ciocolată. Dar de ce ar trebui să vă gândiți la un calendar de advent personalizat special pentru dumneavoastră sau pentru destinatarul (destinatarii) pe care îl (îi) aveți în minte? Ei bine, există mai multe motive.

  1. O atingere personală: Primirea unui cadou personalizat este întotdeauna specială. Arată că cineva și-a făcut timp și efort să se gândească la ceea ce v-ar plăcea. Calendarele de advent cu ciocolată aduc un strat suplimentar de emoție oricărei numărători inverse de Crăciun, făcând ca răsfățul din fiecare zi să fie al tău.
  2. Ciocolată de înaltă calitate: Să nu uităm de ciocolată! Mărci precum Milka, Toblerone și Kinder Ferrero sunt renumite pentru calitatea lor înaltă. Atunci când alegeți un calendar de advent personalizat de la aceste mărci, nu primiți orice fel de ciocolată veche, ci unele dintre cele mai bune ciocolate din lume. Imaginați-vă plăcerea de a savura o bucată decadentă de Toblerone în fiecare zi până la Crăciun!
  3. Este un cadou minunat: Nu în ultimul rând, dar cu siguranță nu în ultimul rând, calendarele de advent cu ciocolată personalizate sunt cadouri perfecte. Fie că este pentru o persoană iubită, un prieten sau un coleg, un calendar de advent de ciocolată adaptat la gusturile lor este un cadou grijuliu care cu siguranță îi va face să zâmbească.