Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Calendar de advent personalizat - marca Toblerone

Calendar de advent personalizat - marca Toblerone

1,181 voturi
Stoc epuizat
98,99 Lei
Designul dvs., imagine perfectă și în toată culoarea
Cu nu mai puțin de 24 de bomboane Toblerone
O numărătoare inversă gustoasă pentru Crăciun

Specificații cadouri

Mai multe informații despre Calendarul de Advent Toblerone:
Include: 24 de delicioase ciocolate Toblerone în lapte, pură și albă
Dimensiuni: 21,3 x 29,4 x 2,4 cm
Număr de zile: 24 (de la 1 la 24 decembrie)
Personalizare: cu nume, fotografie și/sau logo
Imprimare: plin color

Ciocolată elvețiană cu lapte Toblerone
Ingrediente: zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, miere (3%), grăsime din lapte, migdale, (1,6%), emulgator, (lecitină de soia), proteine, aromă.
Cacao: cel puțin 28% în ciocolată cu lapte.
Alergeni : Conține ouă, lapte, soia, migdale și poate conține urme de alte nuci.

Ciocolata alba elvetiana Toblerone
Ingrediente: zahar, lapte praf integral, unt de cacao, miere (3%), migdale (1,6%), emulsionant (lecitine de soia), albusuri de ou, aroma.
Alergeni: Conține ouă, lapte, soia, migdale și poate conține urme de alte nuci.

Ciocolată neagră elvețiană Toblerone
Ingrediente: masa de cacao, zahar, grasime din lapte, miere (3%), migdale (1,6%), unt de cacao, emulgator (lecitina de soia), albus de ou, aroma.
Cacao: cel puțin 50% în ciocolată cu lapte.
Alergeni: Conține ouă, lapte, soia, migdale și poate conține urme de alte nuci.

Din păcate, din motive tehnice, nu este posibilă procesarea caracterelor chirilice, arabe, asiatice, grecești sau speciale.

Numără invers până la Crăciun cu acest calendar personalizat de advent

Visezi deja la Crăciun, cu cadouri, cântece și decorațiuni de Crăciun în minte tot timpul? Atunci acest calendar de Advent umplut cu ciocolată Toblerone va face numărătoarea inversă și mai distractivă și cu siguranță delicioasă! Creați singur partea din față a calendarului de Advent, adăugând un nume, o fotografie și/sau un text la alegere, oferind stilului clasic Toblerone propria întorsătură personală. Transformă-te într-un adevărat elf de Crăciun și surprinde-ți prietenii, familia sau colegii cu această surpriză veselă de Crăciun cu ciocolată Toblerone. Puteți chiar să vă răsfățați și să numărați invers până la cea mai minunată perioadă a anului în cel mai delicios mod!

Calendarul tău personal de advent este plin cu 24 de ciocolate delicioase Toblerone în diferite arome. De la 1 decembrie, vă puteți bucura de unul dintre ele în fiecare zi până la Crăciun. Crearea propriului calendar personalizat de advent este ușor! Pur și simplu adăugați fotografia și/sau numele la alegere la designul cool și clasic Toblerone. Vom imprima apoi designul tău pe calendarul de advent, înainte de a-l trimite la adresa dorită. HO HO HO, creează-l pe al tău acum!

Dacă sunteți interesat să plasați o comandă mare de calendare de advent de 18 sau mai multe, vă rugăm să contactați departamentul nostru B2B folosind formularul de contact din partea de jos a acestei pagini.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici