Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Baton de ciocolată personalizat Milka XL
Baton de ciocolată personalizat Milka XL
Baton de ciocolată personalizat Milka XL
Baton de ciocolată personalizat Milka XL
Baton de ciocolată personalizat Milka XL
Baton de ciocolată personalizat Milka XL
Baton de ciocolată personalizat Milka XL
Baton de ciocolată personalizat Milka XLBaton de ciocolată personalizat Milka XLBaton de ciocolată personalizat Milka XLBaton de ciocolată personalizat Milka XLBaton de ciocolată personalizat Milka XLBaton de ciocolată personalizat Milka XLBaton de ciocolată personalizat Milka XL

Baton de ciocolată personalizat Milka XL

de 118,99 Lei
107,09 Lei
-10%
Comanda de afaceri
Un cadou unic pentru sărbători
Vă creăm cadoul exact așa cum a fost conceput
Opțiune fantastică în scopuri comerciale
Imagine perfectă, color

Specificații cadouri

Aflați mai multe despre tableta gigantică Milka:

Dimensiuni: 60 x 26 x 2 cm
Include: 3 batoane Milka Oreo, 3 batoane Milka Alune și 3 batoane Milka Caramel (conținutul poate varia în funcție de sortimentul disponibil)
Greutate: 100 de grame per baton de ciocolată Milka
Personalizare: cu nume, fotografie și/sau text
Imprimare: imprimare de calitate color

Milka Caramel
Ciocolata alpina cu lapte cu umplutura de crema (35%) cu aroma de caramel si umplutura de caramel (15%)
Ingrediente: zahar, grasime de palmier, unt de cacao, zer praf (din lapte ), lapte praf degresat, sirop de glucoza, masa de cacao, grasime de lapte , sirop de glucoza-fructoza, emulgatori (E471)), crema de alune, arome, sare. Alergenii conțin l att, soia, alune . Poate contine: nuci, grau, cereale care contin gluten

Milka Oreo
Ciocolată cu lapte alpin cu bucăți de biscuiți cu cacao (12%) și umplutură de cremă de lapte alpin cu aromă de vanilie (40%) Ingrediente: zahăr, grăsimi vegetale (palmier, miez de palmier), unt de cacao, lapte praf degresat, zer pudră (din lapte), făină de grâu , masă de cacao, grăsime din lapte, pudră de cacao (0,7%), emulgator ( lecitină de soia, lecitină de floarea soarelui ), pastă de alune , sirop de glucoză-fructoză, amidon de grâu , agenți de fermentare (carbonat acid de potasiu, carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu ), sare, arome, lapte, gluten . cereale, alune, soia . Poate contine: nuci

Alune de Milka
Ciocolata Lapte Alpin cu alune si un munte de umplutura de crema (40%) cu aroma de vanilie Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf degresat, masa de cacao , alune bucate (9%), zer praf (lapte), grasime din lapte, emulgator, crema de alune, aroma naturala Alergeni: Contine: soia, alune, lapte. Poate contine: nuci, grau, cereale care contin gluten


Notă:
Când temperatura exterioară este de 25 de grade Celsius sau mai mare, nu putem garanta calitatea ciocolatei.

Informații importante: Dacă una dintre aromele din tableta gigantică este temporar epuizată, aroma folosită va fi înlocuită cu un alt baton Milka.

Un baton uriaș de ciocolată Milka perfect pentru sezonul sărbătorilor!

Cauți un cadou special? Sau ești în căutarea cadoului perfect pentru a-ți surprinde prietenii? Atunci acest baton Mega Milka este cadoul perfect! Puteți personaliza cu ușurință această baton de ciocolată Milka XL cu numele și/sau fotografia la alegere și să vă bucurați imediat de unul dintre cele nouă batoane delicioase. Pe cine vei surprinde?

Batonul de ciocolata Milka XL contine in interior 9 batoane in diverse arome: 3 Milka Oreo, 3 Milka Alune si 3 Milka Caramel. Pentru a-l crea, trebuie doar să adăugați numele și/sau fotografia, un mesaj personal la designul de Crăciun. Ce aștepți pentru a-ți crea barul uriaș Milka?!

Dacă sunteți interesat să plasați o comandă mare, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări pentru mai multe informații.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici