Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Șorț personalizat de Crăciun

Șorț de Crăciun personalizat - Negru

234 voturi
Optiuni de livrare
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre șorțul de Crăciun:
Material: 100% bumbac
Culori: gri și negru
Dimensiuni: 80 x 70 cm
Imprimare: 20 x 20 cm, culoare completă în calitate HD
Personalizare: cu fotografie și / sau nume
Extra: este permisă o mică mizerie! Șorțul poate fi spălat la 40 ° C

Sfaturi de spălare:
Spălați interior-exterior la 40 ° C folosind un program fin / lână
Fără uscare și fără curățare chimică
Calcați în interior și în exterior și la cea mai mică setare

Pregătirea cinei de Crăciun este o plăcere într-un șorț de Crăciun personalizat.

Familia sau prietenii tăi evocă o cină magnifică de Crăciun în fiecare an? Ce zici de anul acesta că îi dai un chef bucătarului cu un șorț de Crăciun personalizat? Este obligat să fie un șorț fantastic, din moment ce îl proiectezi singur! Mergeți pentru un design fericit de Crăciun și adăugați o fotografie sau numele bucătarului. Este un cadou minunat să mergi sub brad, într-un ciorap de Crăciun sau pur și simplu pentru tine. Pentru că știm că doriți ca timpul petrecut în bucătărie să fie cât mai plăcut posibil.

Proiectarea personală a unui șorț unic de Crăciun este o bucată de tort. În doar câțiva pași simpli, vă puteți crea propria operă de artă personală cu o notă festivă. Tipărim șorțurile cu cea mai bună calitate. Varza de Bruxelles care zboară prin aer? Nu vă faceți griji, șorțul poate merge direct în mașina de spălat. Alegeți stilul gri sau negru și surprindeți bărbații, precum și femeile cu un șorț de Crăciun, cu numele sau fotografia lor. Așadar, tipăriți rețeta de Crăciun și personalizați-vă!

Un pachet de Crăciun cu temă de gătit? Pentru cantități mai mari, luați legătura cu unitatea noastră de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici