Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua Tatălui
Șorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua TatăluiȘorț din piele de Ziua Tatălui

Șorț din piele de Ziua Tatălui

Selectați culoarea
433,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre șorțul de piele gravat:
Material: piele de bivol, de înaltă calitate, tăbăcită vegetal, cu cereale integrale
Grosime: 1,5 mm
Culoare: maro
Personalizare: gravură
Personalizare dimensiuni: 7 x 7 cm
Dimensiuni șorț: 87 x 55,5 cm
Greutate: +/- 720 grame
Dimensiune: reglabil, talie de la 95,5 la 125,5 cm
Informații suplimentare: include două buzunare pe partea din față și pot fi curățate cu o cârpă umedă
Extra: Pielea este un material natural. Prin urmare, cadoul dvs. poate arăta ușor diferit de imaginile afișate pe site

Fă-l pe tatăl tău rege al grătarului cu acest șorț unic din piele cu nume.

Acest șorț din piele incredibil de frumos este un must-have pentru toți tăticii cărora le place să gătească sau să facă la grătar. De la grătar până la biscuiți, totul va avea un gust mai bun atunci când bucătarul poartă acest șorț minunat din piele. Șorțul arată deja grozav de unul singur, dar poți face cadoul de Ziua Tatălui tău foarte special având numele tatălui tău sau al bunicului tău gravat în piele. Acest șorț de grătar de înaltă calitate este fabricat din piele naturală de calitate, tăbăcită cu legume. Această piele conferă șorțului un aspect frumos, natural. Șorțul personalizat din piele are gât și talie confortabile, iar dimensiunea poate fi reglată folosind găurile din curea pentru ambele. Cel mai bun cadou de Ziua Tatălui cu o notă personală sau doar ca o surpriză plăcută pentru tatăl tău.

Alegeți-vă preferatul din frumoasele modele de Ziua Tatălui și pur și simplu adăugați un nume sau alt text. Un plasture din piele gravat cu designul dvs. va fi atașat manual la șorțul de piele la înălțimea pieptului. Sub el, șorțul are buzunare la îndemână, cu spațiu amplu pentru rețete și unelte pentru grătar și bucătărie. Datorită tehnicii high-end de gravare cu laser, designul dvs. va dura cu siguranță. Gravura bărbătească va oferi șorțului personalizat un aspect robust. Continuați, creați-vă designul și creați-vă propriul șorț de barbățit unic de Ziua Tatălui cu nume și surprindeți-l pe tatăl sau bunicul.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici