Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu nume
Cărucior din lemn cu numeCărucior din lemn cu numeCărucior din lemn cu numeCărucior din lemn cu numeCărucior din lemn cu numeCărucior din lemn cu numeCărucior din lemn cu numeCărucior din lemn cu numeCărucior din lemn cu nume

Cărucior din lemn cu nume

354,99 Lei
Comanda de afaceri
Multiplex de fag fără așchiere cu detalii din lemn de fag
Designul dvs., imaginea perfectă și în toată culoarea
Design unisex
Cel mai bun cadou pentru copii cu nume

Specificații cadouri

Mai multe informații despre căruciorul din lemn:
Tipul lemnului: Placaj de mesteacăn foarte puternic și fără așchii cu detalii de mesteacăn
Dimensiuni coș complet: 54x40x29 cm
Dimensiuni coș interior: 34,5 x 27 x 9,5 cm
Greutate: ± 2200 grame
Personalizare: nume / text pe folie de vinil laminat de înaltă calitate
Vârste: 1 și peste
Extra: cu ghidon ușor de reglat. De asemenea, comandați un set de capace de butuc colorate cu aspect distractiv pentru a merge cu căruciorul push.

Învățând să mergi va fi mai distractiv ca niciodată cu acest cărucior personalizat din lemn.

Micuțul tău face primii pași? Sau ați dori să surprindeți micul tyke al altuia cu un cadou cu adevărat unic și personal? Acest frumos cărucior din lemn cu nume este cadoul perfect pentru copiii cu vârsta de cel puțin 1 an. Cel mai bun lucru despre acest cărucior personalizat este că îi puteți da o notă personală adăugând numele copilului norocos la design. Creația dvs. va fi aplicată pe partea din față a căruciorului de împingere pe o folie de vinil foarte puternică, colorată. Un cadou minunat pentru copii ca acesta va impresiona cu siguranță la orice petrecere de naștere sau altă ocazie sau doar pentru a arăta fiului sau fiicei tale cât de mult îi iubești.

Un nume sau un text va fi aplicat pe partea din față a căruciorului din lemn, dar puteți face designul și mai distractiv adăugând unul dintre simbolurile vesele din care puteți alege. Mașina personalizată de împingere este fabricată din placaj de mesteacăn foarte puternic, fără așchii pentru un joc fericit, neîntrerupt! Și datorită culorii neutre frumoase, este un cadou minunat atât pentru băieți, cât și pentru fete. Începeți să vă personalizați căruciorul din lemn cu nume astăzi și surprindeți micul tyke cu un cadou perfect!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici