Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

468 Cadouri

Ați văzut 48 din 468 cadouri

Idei de cadouri pentru aniversarea vârstei de 40 de ani

Atingerea vârstei de 40 de ani este un eveniment important pentru multe persoane. Acest lucru se aplică atât persoanei care împlinește 40 de ani, cât și tuturor celor care doresc să sărbătorească acest moment special. Majoritatea oamenilor doresc să ofere un cadou cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani care să fie cu adevărat personalizat și adaptat pentru destinatar, ceva ce va face acea persoană să-și amintească acest moment important.

Am menționat, desigur, cadouri minunate pentru bărbați și femei, dar avem mult mai multe în gama noastră. Dacă căutați ceva mai distractiv, combinați ceva personal cu o notă de umor și distracție.

Iată câteva idei grozave pentru cadouri:

 • Un rucsac din piele gravată pentru călătorul economic.
 • Un computer Husă pentru persoana care se axează pe carieră.
 • Un vin şi un set de brânzeturi pentru cunoscătorul de vinuri.
 • Un moale, confortabil. Halat de baie și papuci pentru pasionatul de spa.
 • Boxeri cu O fotografie este un cadou distractiv pentru aniversarea vârstei de 40 de ani pentru un bărbat.
 • Ciocolatǎ Cu nume și fotografie pentru persoana cu poftă de dulce.
 • Personalizatǎ Sticla de apă pentru alergător.
 • Personalizat Rucsac cu nume pentru călătorul pe munte.
 • Set de cocktail-uri Pentru petrecărețul înfocat
 • Carte de vizită Suport pentru cărți de vizită pentru omul de afaceri
 • Set de șah Set de șah cu fotografii pentru jucătorul de șah

Lista este nesfârșită, deoarece gama noastră este vastă și sigur veți găsi ceva potrivit pentru sărbătorit. Există atât cadouri distractive, cât și luxoase. Poate fi orice, de la un cadou exclusiv pentru cei 40 de ani, precum o bijuterie, la un cadou distractiv pentru cei 40 de ani pe care cu adevărat îl pot aprecia. Îndrăzniți să vă aventurați și să încercați să găsiți ceva care să se potrivească personalității sărbătoritului! Apoi, comandați cadourile și gravați numele sau utilizați fotografii pentru a face cadoul cât mai personalizat posibil.

Ce cadou ar fi potrivit pentru un coleg care împlinește 40 de ani?

Nu întotdeauna cunoaștem viața privată a colegilor noștri, dar totuși vrem să sărbătorim alături de ei. Mai ales când aniversările lor marchează un moment de cotitură, cum ar fi împlinirea vârstei de 40 de ani. Dacă este dificil să găsiți ceva unic, optați pentru ceva legat de muncă, poate cu o notă distractivǎ. Câteva idei pentru un cadou de 40 de ani pentru un coleg din gama noastră includ o agendă personalizată, o geantă de computer practică și pixuri pentru muncă.

Care este cadoul perfect pentru cel mai bun prieten al tău la împlinirea vârstei de 40 de ani?

Un cadou perfect pentru cel mai bun prieten la împlinirea vârstei de 40 de ani ar trebui să fie deopotrivă personalizat și să spună ceva despre prietenia voastră. Poate fi un cadou care vă amintește de ceva ce ați făcut împreună sau care caracterizează prietenia voastră. Dacă planificați o călătorie, o geantă de cabină cu o fotografie este un cadou perfect. Sau poate o valiză din piele pentru prietenul sofisticat. Aceasta este de asemenea excelentă și pentru sala de sport!

Cei mai buni prieteni adoră să se distreze împreună. Un cadou amuzant pentru aniversarea vârstei de 40 de ani pentru o femeie ar putea fi un dar cu o fotografie amuzantă cu voi doi. Puteți imprima fotografia pe un tricou sau pe o cană de cafea. Desigur, același lucru se aplică și pentru bărbați. Dacă nu vă puteți întâlni cu prietenul atât de des pe cât v-ați dori, un animal de pluș cu fotografia voastră este un cadou personalizat minunat care îl va face să râdă.

Cât să cheltuiți pe un cadou pentru aniversarea vârstei de 40 de ani?

Stabilirea bugetului pentru un cadou de împlinirea a 40 de ani este în mare parte o decizie personală. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor se întreabă adesea care este suma potrivită de cheltuit. Ei bine, în general, depinde de relația dumneavoastră cu persoana care își serbează ziua și de bugetul personal. De obicei, oamenii tind să cheltuie puțin mai mult pentru o "decadă", în fond, nu împlinești 40 de ani în fiecare zi!

De la investiții mai mari la suveniruri mici, YourSurprise are cadouri pentru cei de 40 de ani pentru orice buget.

Bugetele mai mari pot include cadouri precum o bijuterie gravată, o sticlă de șampanie de lux sau un obiect din piele. Bugetele mai mici pot include șosete amuzante cu o fotografie, un glob de zăpadă personalizat, un Toblerone cu nume sau bomboane în formă de inimă.

Care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea vârstei de 40 de ani a surorii tale?

Găsirea unui cadou ideal pentru aniversarea vârstei de 40 de ani pentru sora ta Poate fi o călătorie încântătoare, cu o selecție de cadouri sentimentale, distractive sau excepționale, acolo, doar așteptându-te să le selectezi. Iată câteva idei:

 1. Un pahar de ceai gravat cu numele ei pentru iubitoarea de ceai.
 2. O lampă de noapte personalizată cu numele ei.
 3. O brichetǎ gravată pentru fumătorul înrăit
 4. O geantă din piele pentru toate produsele ei de machiaj.
 5. O sticlǎ cu ginul ei favorit
 6. Un set de cocktail cu accesorii incluse

Care sunt câteva idei unice și personalizate de cadouri pentru aniversarea celor 40 de ani ale fratelui?

Dacă ai un frate care se pregătește să împlinească venerabila vârstă de 40 de ani și ești în căutarea unui cadou cu adevărat special, nu mai căuta mai departe și aruncă o privire la câteva. Idei de cadouri pentru un frate:

 • Un panou foto din lemn cu o fotografie de familie.
 • Un mouse pad personalizat pentru un gamer.
 • O pereche distractivă de papuci cu o fotografie
 • O selecție de bere într-un pachet
 • O sticlǎ de vin cu etichetă personalizată
 • O brățară din piele cu numele gravat