Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

187 Cadouri

Ați văzut 48 din 187 cadouri

Cadouri pentru el pentru sărbătorirea vârstei de 50 de ani: Cele mai bune cadouri pentru bărbați

Dacă doriți să sărbătoriți ziua lui de naștere de 50 de ani și căutați un cadou de neuitat pentru un bărbat care împlinește 50 de ani, surprindeți-l cu un cadou personalizat! Aici, la YourSurprise, veți găsi o gamă nesfârșită de opțiuni pentru cadouri care pot fi personalizate cu o fotografie distractivă și/sau text, special pentru bărbatul sărbătorit.

Răsfățați-l de ziua sa de naștere la 50 de ani

Doar o dată împlinești 50 de ani și este o ocazie specială care merită să fie sărbătorită. Desigur, acest lucru include un cadou special de ziua de naștere. Cu puțin ajutor de la YourSurprise, puteți crea un cadou original pentru bărbatul pe care îl sărbătoriți, putând alege să personalizați cu fotografia și/sau textul dumneavoastră. Acest lucru vă permite să vă asigurați că sărbătoritul își va aminti întotdeauna cu multă dragoste ziua în care a împlinit 50 de ani!

Cadouri originale cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani a unui bărbat

Doriți să-l surprindeți cu un cadou original și personal? YourSurprise vă permite să creați și să trimiteți un cadou unic bărbatului de ziua sa de naștere, având propria fotografie și text. Iată câteva dintre cele mai bune cadouri originale pentru sărbătorirea împlinirii vârstei de 50 de ani ai săi:

  • O ciocolată XXL Milka pentru iubitorii de ciocolată
  • Un set de sticle de bere pentru a sărbători împreună ziua sa de naștere de 50 de ani
  • O geantă de toaletă de piele pentru bărbații care își iau îngrijirea aspectului în serios
  • Un balon pentru a te asigura că se simte cu adevărat ca la o zi de naștere

Ce cadou ar trebui să-i ofer unui bărbat de 50 de ani?

Uneori pare că bărbații au deja tot ce ar putea avea nevoie. Deci cu ce-l puteți surprinde când împlinește 50 de ani? Ce ziceți de un set de sticle de bere sau o sticlă de vin personalizată pentru a sărbători împreună ziua sa de naștere? Poate este un adevărat maestru bucătar și cu siguranță va îndrăgi să aibă propriul său șorț de piele? Pentru iubitorii de grătar, personalizați o carte de bucate pentru grătar sau mănuși de grătar. Toate acestea cu o atingere personală de la dvs. atunci când alegeți ce text sau fotografie să apară pe cadou.

Cadouri amuzante pentru bărbați la împlinirea vârstei de 50 de ani

Distracția unei zile de naștere de 50 de ani începe cu cadourile! Poate că bărbatul sărbătorit locuiește departe, sau pur și simplu nu puteți fi acolo pentru ziua lui de naștere. Din fericire, puteți să-l surprindeți cu o fotografie amuzantă sau un text distractiv, pe care să-l folosiți pentru a crea unul dintre cadourile noastre personalizate! De exemplu, adăugați o fotografie a sărbătoritului pe o cravată, sau adăugați propriul dvs. text și fotografie pe o pereche de papuci sau sandale. Și ca bonus, puteți adăuga o felicitare nostimă! Toate cadourile noastre pot fi trimise direct la adresa destinatarului pentru confortul dvs.

Kit de supraviețuire pentru un bărbat de 50 de ani

Doriți să-l surprindeți cu mai multe cadouri pentru cei 50 de ani ai săi? Asamblați-vă propriul kit de supraviețuire pentru cei 50 de ani! Un set de cadouri cu multe lucruri amuzante și utile care cu siguranță îi vor aduce un zâmbet pe față. De exemplu, un baston de drumeție sau proteze dentare false, împreună cu o pereche de șosete personalizate cu propria fotografie. Puteți chiar să includeți o pereche de boxeri personalizați! Creați-vă propriul kit de supraviețuire distractiv pentru împlinirea vârstei de 50 de ani și surprindeți-l în ziua lui specială.