Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Sărbătorește-i aniversarea a 50 de ani cu stil! Personalizează un cadou pentru împlinirea vârstei de 50 de ani cu o fotografie, nume și/sau mesaj. O selecție de surprize unice, toate personalizate de tine.

211 Cadouri

Ați văzut 48 din 211 cadouri

Cadouri pentru Ea cu Ocazia Aniversării Vârstei de 50 de Ani: Idei Unice pe Care Le Va Iubi Cu Siguranță

Împlinirea vârstei de 50 de ani este adesea un moment important atât pentru femei, cât și pentru bărbați. E vorba de o jumătate de secol, în fond, și ar trebui să fie sărbătorită prin atenție și cadouri! O întrebare importantă pentru majoritatea persoanelor care sărbătoresc această reușită este: ce ar trebui să îi ofer unei femei în dar cu ocazia împlinirii a 50 de ani? Noi, la YourSurprise, vrem să te ajutăm să găsești cadoul ideal pentru o femeie care împlinește 50 de ani. Am creat o listă de idei pentru cadouri astfel încât să îl poți găsi pe cel mai potrivit pentru femeia din viața ta! Toate cadourile noastre pentru femei care împlinesc 50 de ani pot fi personalizate cu o fotografie, nume și/sau text.

Cadou neobișnuit pentru aniversarea vârstei de 50 de ani pentru ea

Un cadou pentru împlinirea vârstei de 50 de ani pentru o femeie poate fi practic orice. Cel mai important este să îi fie pe plac, fie că este pentru serviciu, acasă sau este legat de interesele ei. Desigur, acest lucru poate depinde de relația ta cu femeia pe care o sărbătorești. Puteți fi înrudiți, prieteni apropiați, într-o relație sau colegi. Vrem să te ajutăm să navighezi selecția noastră și să găsești un cadou personalizat pentru împlinirea vârstei de 50 de ani. Iată câteva idei pentru a începe:

O pătură comodă pentru cea mai bună prietenă a ta, cu fotografia voastră preferată

 • Un set de vin cu pahare gravate pentru o colegă
 • O cană termică de cafea pentru femeia mereu în mișcare
 • Un rucsac personalizat pentru călătoarea pasionată
 • O cutie de ceai gravată pentru femeia care nu poate trăi fără ceaiul ei
 • Un planificator personalizat pentru mama ocupată

Ce cadouri amuzante pentru aniversarea vârstei de 50 de ani sunt disponibile?

Adesea regăsim bucurie în a oferi ceva care stârnește râsul, mai ales atunci când sărbătorim pe cineva care atinge vârsta de 50 de ani. Aceste cadouri ar putea să se învârtă în jurul amintirilor comune, fie că este vorba de o fotografie sau de altceva care vă reamintește de o situație pe care ați trăit-o împreună. Fotografiile sunt unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți include într-un cadou și la YourSurprise, poți face cadouri personalizate pentru împlinirea vârstei de 50 de ani folosind propriile tale fotografii.

Personalizarea unui cadou pentru vârsta de 50 de ani cu ceva ce ați trăit împreună este cireașa de pe tort a unui cadou deja minunat. Alege o fotografie a unei situații amuzante prin care ați trecut și adaug-o cadoului pe care intenționezi să îl oferi.

Oferim o gamă largă de cadouri amuzante care te pot ajuta să creezi o surpriză hilară, cum ar fi șosetele cu fotografii; o pereche de chiloți tanga personalizată cu fotografie sau nume; un iepuraș simpatic cu fața ei pe el și multe altele!

Ce cadouri luxoase pentru aniversarea vârstei de 50 de ani a unei femei sunt disponibile?

Un cadou de lux pentru împlinirea vârstei de 50 de ani pe care o femeie îl va iubi depinde, desigur, de femeie. Pentru o femeie ar putea fi un set cadou de wellness pentru o sesiune de răsfățare, pentru alta ar putea fi ciocolată, personalizată cu o fotografie sau o sticlă de șampanie sofisticată. Toate acestea variază în funcție de ceea ce înțelege destinatarul prin lux. Este un cadou care costă mai mult, sau un cadou pe care îl poate savura în timp ce se răsfață?

În orice caz, crearea unui cadou personalizat pentru împlinirea vârstei de 50 de ani pentru ea îl face și mai luxos. Câteva idei? Un kimono auriu brodat cu numele ei este cadoul perfect pentru femeia care vrea să se relaxeze, fie acasă, fie la un spa. Ce spuneți de un platou de brânzeturi pentru femeia care apreciază vinul și mâncarea bună? Bijuteriile sunt întotdeauna o opțiune luxoasă bună. Gravați-i numele pe un colier sau pe o brățară.

Ce cadouri pentru aniversarea vârstei de 50 de ani pentru mama sunt disponibile?

Ziua de naștere a mamei se apropie și vrei să îi oferi ceva cu adevărat special, care să fie și personal și memorabil? Ca dar pentru aniversarea de 50 de ani, mama ta cu siguranță va aprecia o pătură din material polar comodă cu o fotografie cu voi doi, sau poate o fotografie cu tine din copilărie sau un alt moment drag vouă.

Tu știi ce îi place cel mai mult mamei tale. Dacă îi place să se mențină în formă, optează pentru o sticlă de apă cu o fotografie sau cu numele ei pe ea. Este ea o mamă mai gurmandă căreia îi place să gătească, să coacă și să organizeze cina? Suporturi de tocat personalizate, râșnițe de sare și piper cu numele ei pe ele, sau un șorț de bucătărie personalizat ar fi cadoul perfect.

Poate îi place să împartă o sticlă de vin de lux sau să se bucure de un pahar de whiskey seara? Atunci aruncă o privire la selecția noastră de băuturi personalizate!

Cadou pentru ea cu ocazia împlinirii a 50 de ani: bijuterii pentru a o face să zâmbească

Există multe bijuterii frumoase, moderne și elegante pe care să i le oferi mamei tale. Un pandantiv gravat cu fotografie ar deveni o amintire pe care o va prețui toată viața. Dacă mamei tale îi plac brățările, gravează-i numele pe o brățară elegantă și surprinde-o.

Metal, argint sau piele; totul depinde de gusturile mamei tale. Colier, brățară sau ceas? La YourSurprise, poți personaliza pandantive în formă de inimă sau pătrate cu un nume sau o fotografie. Alegerea depinde, desigur, de destinatarul pe care îl ai în minte. Este vorba de mama ta, partenera ta, sora ta sau o colegă? Acest lucru te va ajuta să decizi ce fel de bijuterie să alegi.

Ce îi poți oferi unei femei de 50 de ani care pare că are totul?

Unii oameni pare că au de toate, ceea ce poate face dăruirea de cadouri o adevărată provocare! La 50 de ani, majoritatea femeilor sunt destul de stabilite în viață și nu te poți gândi la niciun cadou potrivit. Însă nu este cazul să vă faceți griji, avem o soluție care nu numai că o va surprinde, dar îi va arăta și cât de apreciată este: un cadou personalizat pentru aniversarea vârstei de 50 de ani!

Iată câteva idei pentru a o sărbători:

 • Un pahar de vin personalizat și gravat pentru acele ocazii speciale care necesită un toast,
 • Nu poți da greș cu ciocolată! Cu atât mai puțin dacă adaugi o fotografie sau un mesaj special de ziua de naștere,
 • Un halat de baie moale și comod brodat cu numele ei,
 • O tavă de servit cu o fotografie a unui moment special pe care l-ați trăit împreună,
 • O sacoșă tipărită pentru cumpărături,
 • O fotografie tipărită pe pânză personalizată.