Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Căutați un cadou pentru a 18-a aniversare? Consultați selecția noastră largă de cadouri personalizate și surprindeți un tânăr de 18 ani cu un cadou unic. Numai pe YourSurprise!

140 Cadouri

Ați văzut 48 din 140 cadouri

Idei unice de cadouri unice pentru a 18-a aniversare

Reperul mult așteptat este în sfârșit aici! Adolescenții așteaptă întotdeauna cu mare entuziasm și anticipare împlinirea vârstei de optsprezece ani. Un moment de sărbătoare care se petrece o dată în viață, care trebuie petrecut cu prietenii și familia.

Bineînțeles, pentru o etapă atât de importantă, un cadou pentru a 18-a aniversare este o necesitate. Fie că ați fost invitat la petrecerea de 18 ani a unui prieten sau fiul sau fiica dvs. face trecerea de la adolescență la maturitate, căutarea cadoului de ziua de naștere perfect începe acum! Consultați selecția noastră fantastică de cadouri speciale pentru a 18-a aniversare și găsiți-l pe cel mai bun pentru destinatar.

10 idei unice de cadouri unice pentru a 18-a aniversare

La YourSurprise, ne dorim să puteți găsi un cadou care să se potrivească perfect destinatarului pe care îl aveți în minte. Pentru a-ți da o idee, am creat o listă cu 10 idei de cadouri pentru o aniversare de 18 ani:

 1. O etichetă de bagaj pentru următoarea lor mare aventură
 2. O jucărie de pluș amuzantă cu fața destinatarului
 3. Un ceas de lemn gravat cu numele lor
 4. Un baton de ciocolată uriaș cu numele și fotografia lor
 5. Un shaker de cocktail gravat
 6. O pătură foto moale din fleece
 7. Un set de ochelari personalizați
 8. O felicitare grijulie cu o urare specială pentru ziua de naștere
 9. O sticlă de apă personalizată
 10. O cravată foto amuzantă

Idei de cadouri mici și accesibile pentru o 18-a aniversare

Un cadou de ziua de naștere pentru un tânăr de 18 ani nu trebuie să fie imens sau scump. Puteți găsi o mulțime de cadouri mici și accesibile pentru a sărbători noul adult și mult așteptata lor piatră de hotar. Aceste mici cadouri grijulii și unice arată cât de mult vă pasă și nu trebuie să spargă banca. Adăugând o personalizare, puteți surprinde persoana sărbătorită cu un mic cadou pentru a 18-a aniversare, care va fi prețuit o viață întreagă. Câteva idei? Un pluș de pluș moale și drăguț, o brățară gravată cu numele lor, o lumânare personalizată, un caiet în care să noteze toate ideile lor grozave, o cană cu o fotografie amuzantă sau un pahar gravat.

Câți bani ar trebui să cheltuiți pe un cadou de 18 ani?

Când vine vorba de achiziționarea unui cadou pentru a 18-a aniversare, este esențial să găsiți echilibrul potrivit între extravaganță și caracterul practic. Suma pe care ar trebui să o cheltuiți este subiectivă, luând în considerare relația pe care o aveți cu persoana care își sărbătorește ziua de naștere și situația dumneavoastră financiară. Pentru un membru al familiei sau un prieten apropiat, ați putea tconsidera să cheltuiți ceva mai mult; dar dacă aveți o perioadă dificilă, nu puteți da greș niciodată cu un cadou cu buget mai mic, dar nu mai puțin sentimental. La urma urmei, destinatarului nu-i pasă cu adevărat cât de mult cheltuiți pe un cadou, atâta timp cât sunteți alături de el pentru a sărbători.

La YourSurprise, puteți găsi cadouri grijulii și unice pentru a 18-a aniversare în diferite intervale de preț. Pentru mai multe sugestii, consultați blogul nostru despre cât de mult să cheltuiți pentru un cadou de ziua de naștere.

18 cadouri de ziua de naștere pentru el și ea

Căutați sugestii pentru cadouri de ziua de naștere pentru ea și pentru el? Printre cadourile preferate ale clienților noștri Cadouri de ziua a 18-a pentru ea puteți găsi:

 • O cutie de ceai din lemn cu o selecție de ceaiuri și o cană de sticlă
 • Un răcitor de vin gravat cu numele ei
 • O geantă de pluș moale și elegantă, brodată cu numele sau inițialele ei.
 • O imprimare foto înrămate
 • Un set cadou plin de bunătăți gustoase
 • Un set de pahare de vin gravate

Printre cadourile preferate ale clienților noștri 18 cadouri pentru ziua de naștere a lui se numără:

 • Un baton de ciocolată uriaș
 • O placă de brânză care include un set de cuțite de brânză
 • Un pahar de Aperol spritz gravat cu numele lui.
 • O sticlă de apă personalizată
 • O cutie de printuri foto retro

O cutie personalizată plină de ciocolată gustoasăPentru mai multă inspirație, verificați toate cadouri de ziua de naștere pentru el și pentru ea.