Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Surpriză cu flori de Ziua Îndrăgostiților

Florile sunt un cadou clasic și nemuritor, mai ales în perioada de Ziua Îndrăgostiților. Colorat și frumos mirositor, un buchet de flori este genul de dar apreciat întotdeauna. Florile reprezintă un mod de a-ți arăta dragostea, un gest ce simbolizează sentimente speciale.
Cui nu-i place să vadă un zâmbet surprins pe fața persoanelor dragi?
În acest an dăruiește-le un buchet de flori puțin mai diferit, un cadou ce va dura chiar și când Ziua Îndrăgostiților s-a terminat, și va continua să-i reamintească persoanei iubite de dragostea ta, chiar și luni mai târziu.
Un buchet de flori uscate este un cadou ce ține mult timp și o surpriză garantată!
Află cum să trimiți buchetul de flori împreună cu o felicitare, la adresa pe care o dorești.

Ziua Îndrăgostiților la distanță

Iubirea nu are bariere și nu cunoaște distanță, iar cei ce iubesc știu asta foarte bine. La fel știi și că este foarte greu să fii departe de persoana dragă inimii tale, mai ales de Ziua Îndrăgostiților. Dacă ești în căutarea unui mod de a-ți arăta dragostea chiar și de departe, poți spune ”Te iubesc” de la distanță în felurile următoare:
Întâi, compune o felicitare de dragoste în care să-ți exprimi toate sentimentele, cât de mult îi iubești, dar și cât de mult îți lipsesc și de ce. Când îi spui cuiva că îți lipsește, reamintește-le de un moment special petrecut împreuna, pentru a adăuga și mai multă valoare mesajului. Descoperă ideile noastre pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților împreună, la distanță.

Trimite-le cadourile de Ziua Îndrăgostiților la ușă

Chiar și când cei dragi sunt la distanță la lucru sau la studii, o metodă în care puteți fi aproape de ei este să le trimiteți un cadou surpriză. Cu YourSurprise îți poți trimite cadoul de Ziua Îndrăgostiților oriunde în lume! Tot ce trebuie să faci este să alegi un cadou și să îl creezi cu multă dragoste, de restul ne ocupăm noi. De asemenea, poți include și o felicitare gratuită în care să scrii mesaje frumoase.
Descoperă mai multe despre cum să trimiți un cadou la distanță.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru cei mai buni prieteni

Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare a dragostei, cum să ne uităm prietenii? Ei sunt cei care au fost mereu lângă noi în orice situație, la bine și la greu. Ei au puterea de a ne înveseli când trecem prin momente dificile, sunt gata să se distreze cu tine când vreți să petreceți timp împreună și sunt cei cu care orice moment devine mai frumos de amintit. Îți poți surprinde prietenii cu un dar frumos de Ziua Îndrăgostiților pentru a le arăta că îi apreciezi și iubești.

3 idei și sugestii pentru a face sărbătoarea de Ziua Îndrăgostiților memorabilă

Aici sunt trei moduri de a sărbători Ziua Îndrăgostiților cu partenerul:
1) Prepară o cină romantică. Întâi trebuie să setezi atmosfera ideală. Suntem de părere că atunci când te dedici mai mult, creezi o impresie mai bună, deci de ce să nu aranjezi masa festivă cu lumânări (poate chiar personalizate) și pahare gravate chiar cu numele voastre? Așa veți crea amintiri de neuitat. De asemenea, nu uita să deschizi o sticlă de vin pentru o atmosferă și mai bună.

2) Amintiți-vă de primul an petrecut împreună, sau chiar de cel ce tocmai a trecut. Dragostea este resimțită în fiecare zi a anului, dar mai ales în această zi specială. Dați timpul înapoi pentru a vă aminti cele mai frumoase, fericite și romantice momente petrecute împreună. Ce mod mai bun de a retrăi aceste amintiri decât cu un album foto? O idee și mai distractivă este un puzzle personalizat cu un colaj din pozele voastre. Sau, ai putea să-i dăruiești partenerului un ceas de perete personalizat cu voi, pentru a-și putea aminti de voi la orice oră.

3) Fiți entuziasmați de viitorul împreună. Într-o poveste de dragoste este bine să priviți spre viitor, dar și să știți să trăiți zi după zi. Un aspect important în relații sunt lucrurile care vă apropie și vă face speciali unul pentru celălalt. Dăruiește ceva ce vă include pe amândoi, chiar dacă este o frică sau o pasiune, important este să îl trăiți împreună. Spre exemplu, călătoriile ar putea fi pasiunea voastră comună; dăruiește-i un troler personalizat cu poze cu voi. Sau, un mod clasic de a spune ”Te iubesc” ar fi să o scrii pe un pandantiv sau brățară, să puteți purta acest mesaj mereu cu voi.

După cum ai văzut, există multe cadouri originale și creative de Ziua Îndrăgostiților, sau pur și simplu în orice altă zi când vreți să vă sărbătoriți dragostea. Acestea au fost doar trei dintre ideile noastre, alege-o pe preferata ta, sau chiar inventează tu una!

Ziua Îndrăgostiților pentru iubita ta

Iubirea este un sentiment ce trebuie exprimat prin gesturi, cuvinte, sau chair simple obiecte. Este adevărat că bijuteriile scumpe au mult succes, dar în opinia noastră, cel mai bun mod de a-ți arăta dragostea este prin transmiterea unor gânduri speciale și unice.
Pentru început: dedică-i o propoziție de dragoste. Sunt mulți poeți, regizori și muzicieni care au scris despre dragoste, ai putea să-l citezi pe preferatul tău. Adaugă acest text pe cadoul pe care i-l vei dărui și garantăm o reacție pozitivă!
Poți alege să îi creezi o bijuterie cu poza ta, sau să îi dăruiești un pluș pufos! Surprinde-o cu acest cadou într-un moment special al zilei, nu o face oricând. Spre exemplu, la sfărșitul cinei romantice, sau într-un loc cu o priveliște fantastică. Încearcă să o faci într-un mod creativ și original, într-un moment neașteptat, pentru a fi cu adevărat surprinsă!

Ziua Îndrăgostiților pentru iubitul tău

Există multe cadouri populare pentru el: parfumuri, haine sau accesorii de bărbați. Aceste cadouri sunt foarte des dăruite, dar în acest an încearcă să îi creezi ceva unic și special. Nu îi dărui un simplu obiect, pentru Ziua Îndrăgostiților 2022 dăruiește o experiență prin care să îți arăți dragostea.
Începe dis de dimineață cu un mic dejun la pat într-o tavă personalizată cu pozele voastre, sau servește-i cafeaua într-o cană (magică) personalizată cu poze. Există vreun mod mai bun de a-ți începe ziua?
După-amiaza lasă câteva mesaje și notițe romantice prin casă. Așa poți crea o ”alee de dragoste” care ajunge fix în inima lui.
Seara scoate paharele de șampanie personalizate și dați noroc pentru ceva ce vă doriți. O sticlă de șampanie poate avea efecte speciale pe care nimeni nu le poate nega, ba chiar vă poate lăsa fără cuvinte. Dacă nu aveți cum să organizați aceste surprize dimineața, sau vreți o idee alternativă, mai avem o sugestie. V-ați gândit vreodată să recreați prima voastră întâlnire? O idee originală și cu siguranță personală. Nu va fi ușor, dar dacă ajungeți la locul primei voastre întâlniri se va desfășura perfect de acolo!