Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cadouri personalizate pentru Secret Santa cu fotografie, nume și/sau mesaj personal la alegere.

144 Cadouri

Ați văzut 48 din 144 cadouri

Idei și sfaturi pentru cadouri Secret Santa

Totul este mai magic în perioada Crăciunului, cu toate decorațiunile, luminile, mâncarea delicioasă și cadourile. Crăciunul este, de asemenea, momentul în care ne distrăm împreună, organizăm activități cu familia și prietenii și intrăm în spiritul Crăciunului.

O astfel de activitate populară în întreaga lume este Secret Santa, care este ocazia perfectă de a vă distra împreună și de a face schimb de cadouri de Crăciun.

Ce este Secret Santa?

Organizarea unui Secret Santa înseamnă că fiecare persoană care se alătură va primi un cadou de la un alt membru al grupului, adesea în mod anonim. Fiecare persoană trebuie să ofere un cadou persoanei care i-a fost atribuită, fără a-și dezvălui în prealabil propriul nume. Numele pot fi extrase în mod clasic, scriindu-le pe o bucată de hârtie și scoțându-le dintr-o pălărie sau dintr-un bol, sau pot fi aranjate online. Există multe site-uri gratuite care oferă acest serviciu.

Sfaturi pentru organizarea unui Secret Santa

Secret Santa este o activitate distractivă pentru toate vârstele și este ușor de organizat, deși este bine să vă luați câteva măsuri de precauție pentru a vă asigura că totul decurge fără probleme. Avem câteva sfaturi pentru dumneavoastră:

 1. Stabiliți un buget: Evident, nu doriți ca nimeni să se simtă jenat sau inconfortabil la evenimentul dumneavoastră. Stabilirea unui buget maxim în avans poate împiedica oamenii să exagereze și permite tuturor să găsească un cadou pe măsura posibilităților lor.
 2. Includeți sugestii: Se poate întâmpla ca nu toată lumea să cunoască foarte bine pe toată lumea din grup. Alegerea unui cadou nu este niciodată ușoară, mai ales dacă nu aveți nicio idee despre preferințele cuiva. Cereți participanților să includă câteva sugestii cu privire la tipul de cadou pe care ar dori să-l primească, împreună cu numele lor.
 3. Organizați un eveniment pentru a deschide cadourile împreună: Partea distractivă este, bineînțeles, deschiderea cadourilor. Adunați participanții pentru o seară în care veți despacheta cadourile și veți ciocni împreună un toast pentru Crăciun. Dacă nu aveți posibilitatea de a organiza evenimentul live, organizați-l online!
 4. Cumpărați cadoul la timp: Poate fi ușor să uitați ora și să fiți nevoiți să vă grăbiți în ultimul moment pentru astfel de evenimente. Pentru a vă asigura că toată lumea primește cadoul la timp, stabiliți o dată clară până la care trebuie să trimiteți cadoul persoanei al cărei nume a fost tras la sorți.
 5. Distracție plăcută! Nu uitați că distracția este cel mai important lucru. Nu o luați prea în serios și nu vă stresați să găsiți cadoul perfect.

Idei de cadouri cu buget redus

Poate fi dificil să găsești un cadou minunat pentru Secret Santa dacă ai un buget mai mic. Am inclus mai jos câteva idei de cadouri care v-ar putea ajuta. Cadourile YourSurprise sunt personalizate, ceea ce înseamnă că sunt făcute pe măsura destinatarului, permițându-vă să îi arătați că v-ați gândit și ați depus efort pentru cadoul lor.

Moș Crăciun secret la birou

Secret Santa este o activitate care se pretează foarte bine pentru a fi organizată la birou și poate fi o modalitate distractivă de a vă ura reciproc un Crăciun fericit. Regulile lui Secret Santa la birou sunt aceleași, deși puteți crea variații pentru a face evenimentul și mai distractiv. De exemplu, le puteți cere colegilor să ghicească numele Moșului Secret după ce cadoul a fost despachetat sau puteți adăuga o felicitare cu o poezie despre destinatar. Secret Santa este ocazia perfectă de a aduce colegii împreună și de a vă distra. Un mic sfat: dacă biroul tău are mulți angajați, împarte-ți colegii în echipe mai mici pentru a evita ca lucrurile să devină prea haotice.

Dacă organizați Moș Crăciun secret pentru birou, fiți conștienți de faptul că nu toată lumea are aceleași abilități financiare. Păstrați un buget frumos și accesibil pentru toată lumea!

Idei de cadouri pentru Moș Crăciun secret care respectă bugetul

Poate fi dificil să găsești un cadou minunat pentru Secret Santa cu un buget mai mic, așa că am enumerat mai jos câteva idei de cadouri care te-ar putea ajuta. Cadourile YourSurprise sunt personalizate, ceea ce înseamnă că sunt făcute pe măsură pentru destinatar. O modalitate perfectă de a le arăta că v-ați gândit și v-ați străduit să le oferiți cadoul fără să vă rupeți banca!

 • Un ornament de Crăciun amuzant cu o fotografie
 • Un breloc personalizat
 • Un pahar de vin gravat cu numele lor sau alt text
 • O cutie delicioasă de bomboane de ciocolată
 • O cană de cafea personalizată
 • Un caiet personalizat

Organizarea unui Secret Santa la birou: Un ghid pas cu pas

Cum să organizezi un eveniment Secret Santa la birou fără probleme și cu succes? Iată un ghid simplu, pas cu pas, care vă va ajuta:

 1. Stabiliți bugetul: Înainte de orice altceva, stabiliți un buget pe care toți participanții și-l pot permite în mod confortabil. Nu este vorba de preț, ci de gândul care contează.
 2. Stabiliți data: Alegeți o dată pentru schimbul de cadouri cu mult timp înainte. Acest lucru oferă tuturor suficient timp pentru a-și cumpăra cadourile. Nu uitați să trimiteți memento-uri!
 3. Trageți la sorți numele: Scrieți numele tuturor participanților pe bucăți de hârtie și puneți-i pe toți să extragă un nume dintr-o pălărie. Numele pe care îl extrageți este persoana pentru care veți cumpăra un cadou. Nu uitați, este un secret! Dacă nu doriți să faceți acest lucru pe "calea veche", există și site-uri web care pot face acest lucru pentru dumneavoastră.
 4. Comunicați regulile: Asigurați-vă că toată lumea înțelege regulile schimbului de Moș Crăciun secret. Ar putea fi la fel de simplu ca "nu trageți cu ochiul" sau ceva mai amuzant, cum ar fi scrierea unei poezii despre destinatar care să însoțească cadoul.
 5. Marea dezvăluire: La data aleasă, adunați pe toată lumea pentru schimbul de cadouri. Puteți să le cereți colegilor să ghicească Moș Crăciunul secret după ce își despachetează cadourile, pentru a adăuga o notă suplimentară.

Cadouri amuzante de Moș Crăciun secret pentru colegi

Secret Santa, o tradiție stabilită de mult timp în multe locuri de muncă, ar trebui să fie plină de multă distracție! Ce modalitate mai bună de a aduce râsul la birou în timpul sărbătorilor decât cu cadouri amuzante și personalizate de Secret Santa pentru colegii de serviciu?

Iată câteva idei amuzante:

 • Cana de cafea personalizată: Vrei să-ți faci colegul să zâmbească în fiecare dimineață? Luați în considerare o cană de cafea cu un citat amuzant sau o glumă din interiorul biroului. Ați putea alege o cană magică, astfel încât gluma să apară ca o surpriză!
 • Papetărie de birou personalizată: Perfectă pentru acel coleg meticulos care adoră să fie organizat. Personalizați-l cu o notă de umor, cum ar fi un caiet intitulat "Bob's Brilliant Ideas (Mostly About Coffee)".
 • Covoraș de mouse personalizat: Pentru colegul dumneavoastră pasionat de tehnologie, un covoraș de mouse personalizat îi poate face spațiul de lucru să se simtă mai mult ca și cum ar fi al lui. Poate îl personalizați cu o fotografie de grup memorabilă sau cu o glumă ingenioasă despre tehnologie.
 • Glob de zăpadă cu o fotografie: Un mic cadou atât de fermecător! Personalizați un glob de zăpadă cu o fotografie preferată pentru un coleg, pentru a da biroului său un sentiment de sărbătoare.
 • Șosete cu o fotografie: Șosetele cu o fotografie pot fi un cadou memorabil și amuzant. Alegeți o fotografie care va aduce bucurie de fiecare dată când colegul dvs. o va vedea, fie că este o fotografie de grup, un animal de companie iubit sau o față amuzantă!

Acestea sunt doar câteva idei pentru a vă ajuta să începeți. Posibilitățile sunt nesfârșite când vine vorba de cadouri personalizate și amuzante pentru Secret Santa. Așa că de ce să nu vă lăsați imaginația să zburde și să le oferiți colegilor dumneavoastră un cadou care să-i facă să râdă?

Cadouri de Moș Crăciun secret pentru șeful tău

Oh, nu! Ai fost desemnat șef pentru Secret Santa și nu știi ce să faci? Alegerea unui cadou de Secret Santa pentru șeful tău poate fi o mică provocare. Vreți să-l păstrați profesional, dar și grijuliu și personal. Dacă nu sunteți deosebit de apropiat de șeful dvs., păstrați-o simplă! Optați pentru un accesoriu de birou, cum ar fi un covoraș pentru mouse, un caiet sau un pix personalizat. Alte cadouri excelente sunt o cană personalizată, o cană termos sau o sticlă de apă personalizată. Îi vedeți adesea savurând o gustare după-amiaza? Atunci optați pentru o cutie delicioasă de ciocolată!