Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Atunci când cumpărăm un cadou pentru o ocazie specială, de multe ori nu ne gândim la modul în care vrem să-l împachetăm. Dar ambalajul este la fel de important, deoarece ambalajul festiv este cel care face ca primirea cadourilor să fie atât de distractivă - imaginați-vă bucuria de pe fețele celor pe care îi surprindeți. Desigur, există multe moduri de a împacheta cadoul într-un mod și mai special. Citiți mai jos cele 5 sfaturi despre împachetarea cadourilor.

Sfat 1: începeți cu hârtie de împachetat distractivă

Nu sunteți prea îndemânatic cu împachetarea cadourilor și panglicile și decorațiunile sunt adesea peste tot, mai puțin pe surpriză? Atunci optați pentru hârtie de împachetat unică și personalizată. Concepeți această hârtie de împachetat cadouri specială cu o fotografie și unul dintre modelele noastre frumoase. Sfat suplimentar: dacă aveți un cadou cu forme ciudate, este desigur destul de dificil să îl împachetați îngrijit. În acest caz, puteți pune cadoul într-o cutie de carton, ceea ce îl va face mult mai ușor de împachetat.Proiectați-vă propriul ambalaj de cadou cu fotografie >>>

Sfat 2: suplimente originale

Alegerea unui card este o sarcină în sine. Ce să pui pe ea? Este mai amuzant să o scrii tu însuți sau doar mai personal printr-un mesaj scris de mână? Ce-ar fi să dai cadoului o notă în plus. La urma urmei, există o mulțime de moduri diferite de a face ca oferirea unui cadou să fie și mai distractivă. De exemplu, proiectați un retro și adăugați-l prin legarea unui șnur în jurul lui. Dacă preferați să imprimați mai multe retro, le puteți folosi și ca ambalaj de cadou și le puteți adăuga împreună cu restul cadourilor. Toată lumea va avea un zâmbet pe față de la amintiri frumoase.Acum creați-vă propriul retro>>>

Sfat 3: Nu uitați biletul!

Bineînțeles, o felicitare nu trebuie să lipsească împreună cu un cadou. În acest fel, puteți lăsa persoana să știe de ce ați vrut să o surprindeți sau ce înseamnă pentru dumneavoastră. Nu trebuie să subestimați sentimentul pe care îl aduce o felicitare scrisă de mână. Nu doar cuvintele sunt importante, ci și modul în care sunt aduse. Apoi, dacă ai depus deja atât de mult efort pentru a împacheta surpriza, de ce să nu cheltuiești aceeași sumă și pentru a scrie un mesaj drăguț? Un sfat în plus: optează pentru un design plăcut, cu o fotografie frumoasă, cu o amintire a unei amintiri cu voi doi. Ceva care să explice prietenia sau relația voastră într-o imagine.Personalizați-vă harta >>>

Sfat 4: Folosește-ți imaginația!

Să surprinzi pe cineva este întotdeauna amuzant de făcut. Așa că lasă-ți imaginația să zburde. Nu trebuie să împachetezi întotdeauna un cadou cu hârtie de împachetat, ci chiar și cu obiecte de zi cu zi pe care, în secret, le mai ai pe undeva nefolosite. Gândiți-vă la o anumită țesătură care ar fi perfectă ca hârtie de împachetat cadouri sau la un ziar pe care tocmai l-ați citit. Apoi, finalizați cadoul cu decorațiuni originale. Cu siguranță există nasturi, panglici și alte obiecte mici care zac prin casă și pe care nu le mai folosiți. Suntem siguri că le veți putea transforma în ceva unic.

Sfat 5: nu vă grăbiți

Atunci când vă împachetați surpriza, este esențial să vă faceți timp pentru a o face. Iată cum să faci ca cadoul tău să arate cât mai bine. Așa că nu vă grăbiți!

Alte sfaturi utile pentru a împacheta perfect un cadou

Dacă încă mai aveți îndoieli despre cum să împachetați cadoul perfect, avem mai multe sfaturi.

  1. Eliminați prețul: acest pas pare evident, dar credeți-ne, acest lucru se întâmplă destul de des. La urma urmei, ar fi păcat dacă cadoul dvs. a fost la reducere și acest lucru este încă scris cu litere mari pe ambalaj. Ați dori să evitați această situație.
  2. Nu folosiți prea multă bandă adezivă: există multe alte modalități de a ține pachetul laolaltă fără a folosi prea multă bandă adezivă sau lipici. Dacă folosiți prea mult din una sau din cealaltă, aspectul cadoului dvs. va fi mai puțin decât v-ați imaginat.
  3. Măsurați hârtia: atunci când împachetați cadoul, asigurați-vă că folosiți cantitatea potrivită de hârtie. Dacă folosiți prea multă, se poate întâmpla ca hârtia să se acumuleze pe laterale. Iar dacă folosiți prea puțină.... Da, puteți să o completați singur, bineînțeles. De exemplu, puteți măsura lungimea hârtiei de cadou cu o riglă, astfel încât să nu aveți niciodată prea multă hârtie.
Hârtie de ambalat personalizată

Hârtie de ambalat personalizată

Crăciun

Crăciun

Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate