Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

6x meserii simple de cadouri pentru Ziua Tatălui

Se apropie Ziua Tatălui și este timpul să surprindeți un tată special. În loc să optezi pentru un cadou standard de Ziua Tatălui, de ce să nu-ți sufleci mânecile și să faci tu însuți ceva? Împărtășim cu tine șase idei inspirate și simple de bricolaj pentru o Zi a Tatălui de neuitat!

Probabil că vă întrebați ce puteți face pentru Ziua Tatălui. Există nenumărate posibilități, dar de data aceasta vom păstra lucrurile simple și vom lăsa la o parte proiectele complicate. A frumos cadou de Ziua Tatălui La urma urmei, realizarea lor nu trebuie să fie deloc complicată.

Înainte de a începe, gândește-te la hobby-urile, interesele și activitățile preferate ale tatălui tău. Îi place să gătească, să facă sport sau grădinărit? Apoi alegeți un proiect de artizanat care să se potrivească preferințelor sale personale!

1. Decorați un tricou sport

Tatăl tău este de neoprit de pe terenul de fotbal sau iubește enorm de mult ciclismul montan? Oricare ar fi sportul pe care îi place să îl facă, un tricou sportiv decorat este o idee bună pentru un cadou pe măsură.

Cum procedați?

Mai întâi comandați un tricou sport în mărimea tatălui tău cu numele lui pe el sau altul text frumos. Ce zici de "Tatăl sportiv al anului" sau "Cel mai sportiv tată"? În continuare, asigurați-vă că aveți acasă markere textile. Apoi, festinul creativ poate începe! Sfat: nu începeți să desenați direct pe tricou. Markerele textile nu se vor desprinde niciodată și nu vreți să faceți mizerie. Gândește-te bine la ceea ce vrei să desenezi. De asemenea, ceea ce ajută este să încercați o dată desenul pe hârtie. După ce ați exersat suficient, desenați pe tricou. Puteți, de asemenea, să trasați desenul de pe hârtie pe tricou, chiar mai ușor. Cât de fericit va fi tatăl tău sportiv cu noua lui ținută sportivă!

2. Proxenetismul unui breloc de chei

Tatăl pe care vrei să-l surprinzi își pierde des cheile? Sau vrei să-i faci un cadou practic cu cea mai simpatică fotografie a ta? Atunci pune-te pe treabă și fă rost de un ziua tatălui foto inel cheie foto!

Cum procedați?

Alege cea mai drăguță fotografie. Imprimați-o pe brelocul de chei pentru tatăl dumneavoastră. Odată ce ai cheia, poate începe meșteșugul. Asta dacă aveți tot ce vă trebuie. Modul în care decorezi brelocul de chei depinde în întregime de tine. Poți înșira mărgele vesele pe un șnur și le poți atașa la inelul brelocului de chei. Există o mulțime de mărgele diferite, de la plastic în toate formele și culorile, la mărgele din lemn și sticlă. Există chiar și mărgele cu litere cu care puteți atașa cu ușurință numele tatălui dvs. pe breloc. De asemenea, puteți face scoici pe un cordon, de exemplu. Posibilitățile sunt infinite pentru un breloc unic, special pentru cel mai drăguț tată!

Brelocuri personalizate

Brelocuri personalizate

Cadouri personalizate de Ziua Tatălui

Cadouri personalizate de Ziua Tatălui

Pahar de bere de Ziua Tatălui

Pahar de bere de Ziua Tatălui

Set cadou cu tabla de branza

Set cadou cu tabla de branza

3. Decorați un pahar de bere

Tatălui tău îi place o bere bună în timpul său? Atuncipropriul pahar nu trebuie să lipsească din dulapul cu veselă.

Cum procedați?

Faceți să fie gravat un pahar de bere cu numele lui sau cu un alt text amuzant, cum ar fi "Super Daddy". Acum ai un pahar cu adevărat unic pentru tatăl tău acasă. Pentru a-l face și mai special, puteți decora paharul cu markere de sticlă. Cu aceste markere, poți desena orice dorești pe pahar și, de asemenea, va rămâne fixat și atunci când îl vei spăla. Cauți inspirație pentru lucrările tale de artă? Un model funcționează întotdeauna bine. Gândiți-vă, de exemplu, la puncte de culori diferite. Sau la ceva care i se potrivește foarte bine tatălui tău, cum ar fi poate un model de mingi de fotbal sau dacă este pasionat de bricolaj cu ciocane.

4. Faceți o placă de brânză completă

Sunt mesele fine și mesele cu vin de Burgundia preferatele tatălui tău? Aplacă de brânză cu numele lui gravat pe ea este atunci un cadou care cu siguranță va atinge coarda potrivită.

Cum procedați?

În primul rând, comandați o placă de brânză cu un text personal. Acesta va fi gravat în lemn cu dragoste și grijă. Apoi este rândul dvs. Mergeți la magazinul local de brânzeturi și cumpărați brânzeturile preferate ale tatălui dvs. De asemenea, sunt delicioase pentru a merge cu ea biscuiți, nuci, smochine și poate un pahar de vin sau altă băutură care îi place tatălui tău. Ați adunat laolaltă pachetul ideal? Atunci puneți totul pe raft și înfășurați-l în folie transparentă. Leagă-l și ai terminat! Acesta va fi un festin de Ziua Tatălui.

5. Dați o notă personală unei rame foto

Fotografia ta preferată cu voi doi împreună este probabil un moment foarte frumos pe care îți place să ți-l amintești. Înrămați fotografia și oferiți-i-o tatălui dvs. drept cadou. Dar nu înainte de a decora mai întâi tu însuți rama.

Cum procedați?

În primul rând, căutați fotografia perfectă cu voi doi. Dacă zâmbiți imediat când vedeți fotografia, ați găsit ceea ce căutați. Comandați fotografiatipărit într-o ramă. Acum poți oferi artistului din tine o scenă. Puteți merge într-adevăr în orice direcție cu decorarea ramei foto. Mergeți la un magazin de artizanat și inspirați-vă. De exemplu, puteți lipi pe ramă pietre lipite de toate formele și culorile, într-un model. Sau ce zici de mici scoici sau nasturi veseli? Animalele decorative din lemn sunt, de asemenea, o idee bună. Iar mini-pompoanele mini de fapt fac întotdeauna super bine și pe un craft. Orice ai face, tatăl tău va fi cu siguranță încântat de răsfățul tău creativ și de imaginea frumoasă.

6. Umbrelă special pentru tata

Nimic nu este mai confortabil decât să vă plimbați împreună în ploaie sub umbrela lui tata. Așa că dăruiește-i tatălui tău oumbrelă proprie cadou cu un design unic.

Cum procedați?

Alege un design frumos pentru umbrela pe care vrei să i-o oferi tatălui tău. De asemenea, poți imprima pe umbrelă numele său sau un alt text la alegere. Odată ce ai umbrela acasă, este rândul tău. Ai nevoie doar de markere pentru țesături. Este o idee drăguță să desenezi un model pe umbrelă. Acest lucru funcționează cel mai bine atunci când îl trasați de pe hârtie. Atunci puteți fi siguri că va fi la fel peste tot. Modelele cu picături de ploaie, nori, cizme sau flori arată vesel și jucăuș pe o umbrelă. Dar dacă vreți să faceți altceva, este bine și așa. Proiectul tău de artizanat nu este listat aici? Aruncă o privire la gama noastră de cadouri personalizate de Ziua Tatălui și cu siguranță vei găsi un cadou potrivit pentru tatăl tău, pe care să îl faci pe placul tău! Căutați în mod special un cadou pentru un tată care sărbătorește prima sa Zi a Tatălui? Atunci consultați pagina noastrăidei de cadouri pentru o primă zi a tatălui.

Poster înrămat

Poster înrămat

Umbrelă

Umbrelă

Primul cadou personalizat de Ziua Tatălui

Primul cadou personalizat de Ziua Tatălui

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate