Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pahare personalizate cu text, nume, dată, și/sau un design la alegere pentru orice ocazie sau persoană. Adaugă un ultim detaliu semnificativ meselor tale, sau dă noroc cu propriile pahare de vin, pahare de apă, halbe de bere și multe altele!

31 Cadouri

Pahare Personalizate

Un toast nu este doar un gest obișnuit pentru a începe o sărbătoare, ci un adevărat ritual! Fiecare ocazie, fiecare sărbătoare este începută cu strigătul: "Ridicați paharele". Pentru cei care se bucură de cine copioase la mese lungi și pline de prieteni, pentru cei care sunt iubitori de vin și pentru cei care plănuiesc un toast romantic în cuplu, un pahar personalizat cu numele lor, data evenimentului sau logo-ul lor preferat este exact ceea ce trebuie. Faceți din paharul dvs. de vin, bere, apă, whisky sau cocktail un obiect unic.

Personalizarea sticlăriei nu a fost niciodată atât de ușoară și de distractivă! Vă puteți permite să personalizați numeroase varietăți de pahare și sticluțe, folosind fraze, nume, date sau modele originale potrivite pentru ocazii speciale.

Datorită tehnicii noastre de personalizare prin gravare cu laser, puteți fi siguri de un rezultat de calitate și de lungă durată. De asemenea, puteți spăla paharele în mașina de spălat vase, fără a risca să stricați personalizarea.

Multe pahare pentru o mie de ocazii

Cu YourSurprise puteți găsi pahare pentru toate ocaziile! Pentru uz zilnic, pentru o ocazie specială, dar și pentru afaceri sau pur și simplu pentru aperitivul de vineri cu prietenii. Paharele sunt un cadou foarte popular pentru iubitorii de vin sau bere, de exemplu. Puteți alege o singură piesă sau puteți cumpăra un set de 2, 4 sau 6 piese și profita de o reducere foarte convenabilă!

Pahare de Vin Personalizate

In vino veritas spun iubitorii de vin, indiferent de tipul de vin, roșu, alb, rosé sau spumant. De ce să nu gravăm această frază pe un pahar de vin personalizat? Este cadoul perfect pentru cel mai bun prieten al tău, care te poate face întotdeauna să te deschizi și să fii gata să asculți.

Bineînțeles că nu trebuie să așteptați ocaziile speciale pentru a oferi un pahar de vin personalizat. Dacă aveți un bar, un restaurant sau vă place să aveți propriul serviciu de pahare de vin personalizate, puteți oricând să vă lăsați imaginația să zburde și să le arătați oaspeților dvs. serviciul de pahare de vin personalizate. Ei vor fi cu siguranță geloși pe ea! Paharele de vin sunt disponibile în diferite versiuni:

  • Pahare de vin roșu

  • Pahare de vin alb

  • Flaut de șampanie

Pahare de masă pentru utilizare zilnică

Câți dintre noi ne uităm paharele de vin în vitrină sau în spatele vitrinei? Paharele de vin sunt un cadou foarte popular, însă se întâmplă adesea ca oamenii să prefere pahare de apă în locul celor de băuturi spirtoase. Pahare practice, perfecte pentru fiecare zi, pe care le puteți însoți la fiecare masă. Cadoul ideal pentru familii și mai ales pentru cei care nu consumă alcool.

Și nu numai atât, YourSurprise nu s-a gândit la pahare simple, ale noastre sunt pahare de apă moderne, de lux, din sticlă, pe care le puteți personaliza cu un nume sau o frază gravată.

Multe codouri durabile

Alegând un cadou din sticlă, aluminiu sau lemn, contribuiți la protejarea mediului înconjurător.

Înlocuiți obiectele de bucătărie din plastic și alegeți-le pe cele din sticlă pentru cumpărături ecologice.

Printre cele mai bune cadouri eco-friendly pentru bucătăria ta se numără carafa de sticlă personalizată! Succes garantat.

Pahare de cocktail și pahare amare

Pahare pentru adevărații cunoscători care nu se despart niciodată de băutura lor preferată. Gustul proaspăt al celui mai bun Gin însoțit de un pahar de Gin Tonic unic și personal izat este o nouă experiență de încercat.

Nu numai atât, ați fost vreodată la cina unui prieten și ați băut bitterul în pahare personalizate? Aici veți găsi pahare pentru whisky și brandy , care sunt potrivite și pentru conversații nocturne.

În general, oricare ar fi cocktailul dumneavoastră preferat, îl puteți turna și savura în pahare de cocktail fantastice, grava te cu numele dumneavoastră.

Pe lângă acestea, pentru toți cei care iubesc emoțiile puternice, pahare frumoase de shot-uri pe care să le poți etala atunci când serile devin mai îndrăznețe și neașteptate.

Fiecare cu paharul său

Oferim o mare varietate de pahare gravate: cum ar fi halba de bere clasică (sau paharul de bere) potrivită pentru blondele clasice sau paharul pentru berile corpolente și bere dublu malț. Pentru cunoscătorii de băuturi spirtoase avem pahare pentru whisky și brandy, în timp ce pentru cei care doresc să se bucure de o băutură lungă există pahare Gin Tonic și Highball pentru cocktailuri.

Dacă preferați să oferiți cadou o sticlă împreună cu paharul, avem exact ceea ce vă trebuie, consultați lista noastră de ambalaje pentru vin cu pahare sau ambalaje pentru bere cu pahar .

Sunt disponibile multe alte produse de bucătărie , cum ar fi căni . Vedeți sortimentul nostru și alegeți produsul potrivit pentru dvs., dacă aveți îndoieli sau cereri speciale, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Pahare cu nume

Prin intermediul site-ului nostru puteți face cadoul dvs. unic prin inserarea unui text pe placul dvs. și a unuia dintre multele modele pe care vi le punem la dispoziție. Pentru a realiza paharele noastre personalizate cu un nume, folosim o tehnică laser care grabează ceea ce doriți direct pe sticlă. Această tehnică permite ca textul să fie imprimat permanent, iar paharele pot fi spălate în mașina de spălat vase. Alegeți cum să vă personalizați sticla și comandați-o online, timpii de livrare sunt indicați pe pagina produsului, astfel încât să știți exact când veți primi produsul.

A oferi toasturi originale înseamnă a oferi zâmbete unice

De ce să dăruiești doar un alt produs când poți oferi o notă personală și ceva unic? Oferirea unui cadou special pentru ziua de naștere a unui prieten, cum ar fi un pahar de vin personalizat, sau un pahar de vin personalizat pentru nunta unei persoane dragi, este modul potrivit de a vă arăta afecțiunea. Dar nu numai atât, gândiți-vă cât de elegant poate fi să ciocniți de Anul Nou sau de o aniversare cu o șampanie și flacoane personalizate cu un mesaj de felicitare.

La YourSurprise, nu ajutăm doar persoanele fizice cu cadouri pentru cei dragi, ci dorim să ajutăm și companiile să găsească cadoul potrivit pentru angajați sau parteneri de afaceri. Vă puteți personaliza paharul cu un logo din 18 bucăți. Contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a descoperi posibilitățile!