Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Nu au fost găsite produse folosind această selecție.
no search results

Lenjerie de pat personalizată cu propria fotografie sau design

Ai o fotografie sau un design care să însemne mult pentru tine și cu care ai vrea să faci ceva frumos? Desigur, puteți obține fotografia tipărită pe pânză, dar ce zici de o husă de plapumă cu fotografia ta preferată? Fie că este vorba despre o fotografie a celei mai bune vacanțe, a nunții, a calului, a animalului de companie sau a copiilor, imprimăm fotografia pe un set de așternut frumos, de înaltă calitate. Nu puteți alege o singură fotografie? Nicio problemă - creați un colaj uimitor cu mai multe fotografii! Vă puteți proiecta propria husă de plapumă în editorul nostru online ușor de utilizat.

Ești o persoană creativă care creează amprente și modele frumoase? Apoi încărcați un fișier în editor și, înainte de a vă da seama, puteți fi întins sub o husă de plapumă pe care ați proiectat-o!

Calitatea tipăririi

Vă imprimăm designul pe material de foarte bună calitate. Imprimarea este complet plană și imperceptibilă, iar culorile arată minunat. Dacă spălați lenjeria de pat la maximum 40 de grade, vă asigură o calitate de lungă durată!

Husă de plapumă și așternuturi

Sunt disponibile următoarele dimensiuni: * 100 x 150 cm (unic) * 140 x 200 cm (dublu) * 200 x 200 cm (dimensiune queen) * 220 x 200 cm (king size) * 240 x 220 cm (twin) Avem seturi cu și fără perne, astfel încât să puteți vedea singur cât de mult doriți să cheltuiți și ce credeți că arată cel mai bine.

Cu sau fără pernă imprimată

Oferim seturi cu și fără perne, astfel încât să puteți alege dacă doriți să aveți și perne imprimate. De asemenea, puteți alege să aveți pernele tipărite cu o imprimare diferită de cea a husei de plapumă. Aceasta înseamnă că puteți face întregul set exact așa cum doriți. De exemplu, puteți alege să puneți text sau o dată pe perne.

Poliester sau bumbac?

Puteți alege dintre materialele din poliester sau bumbac. Ce material este cel mai potrivit pentru dvs. depinde de o serie de lucruri.

Bumbac

Bumbacul este puternic, prietenos cu pielea și reglează umiditatea. Bumbacul este o opțiune excelentă pentru persoanele care se încălzesc rapid și transpiră mult noaptea. Bumbacul poate absorbi multă umiditate și nu se simte sufocant.

Poliester

Poliesterul se simte moale și ușor și este durabil. Poliesterul este foarte potrivit dacă cineva are alergii, cum ar fi acarienii sau bolile respiratorii. Structura fibrelor de poliester este mult mai închisă, ceea ce înseamnă că acarienii nu se pot aduna cu ușurință în ele. Poliesterul reține adesea mai multă căldură, deoarece este un material sintetic, deci este popular printre persoanele care sunt mai sensibile la frig. Poliesterul, ca și bumbacul, este ușor de spălat și se usucă rapid.

Benzi de inserare

Vă rugăm să rețineți! Aproape toată așternutul are o bandă de 20 cm pe toată lungimea, cu excepția setului de 150 x 100 cm.