Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Nu ați găsit încă un cadou pentru martorii de la nuntă? Consultați ideile noastre originale și personalizate pentru martori.

75 Cadouri

Ați văzut 48 din 75 cadouri

Cadouri pentru martori

Se apropie ziua cea mare! Între pregătirile de nuntă și toate treburile finale care trebuie făcute, a venit și momentul să ne gândim la cadourile pentru martorii de la nuntă.

Poate vă întrebați dacă voi, ca mire și mireasă, ar trebui să oferiți un cadou martorilor?

Desigur, tinerii căsătoriți nu sunt obligați să ofere un cadou martorilor.Unii oameni o fac, alții nu. Bineînțeles, este foarte frumos să poți mulțumi martorilor pentru ceea ce au făcut pentru tine. Dacă nu v-ați decis încă, consultați selecția noastră de cadouri personalizate pentru martori. Cine știe, poate că va exista ceva frumos cu care să le mulțumiți martorilor dvs. în ziua specială.

Cadouri originale pentru martori

Martorii sunt cei mai apropiați prieteni și rude ale miresei și mirelui. În multe cazuri, ei sunt cei care i-au văzut pe viitorii soți îndrăgostindu-se și au fost martori la înflorirea iubirii. Iar acum vor fi și ei martori la încununarea iubirii lor: căsătoria.

Dacă vă gândiți să oferiți un cadou martorilor dumneavoastră, iată câteva idei originale:

 • O cutie elegantă de șampanie: puteți personaliza cutia sau puteți face ca paharele să fie gravate cu numele cavalerului de onoare.
 • O valiză personalizată: cu acest cadou îi poți oferi un weekend de vacanță cavalerului tău de onoare care adoră să călătorească.
 • Un stilou gravat: personalizat cu numele, pentru a semna în timpul nunții cu un stilou extra personal
 • Un baton de ciocolată uriaș: o surpriză XXL pentru cel mai bun om

Un cadou pentru un bărbat de sex feminin

Nu ați găsit încă cadoul potrivit pentru cavalerul de onoare?

Pentru sora, prietena, mama sau altă femeie importantă din viața ta, pe care ai ales-o ca cavaler de onoare, un cadou frumos nu trebuie să lipsească.

Iată câteva dintre ideile noastre preferate:

 • O brățară gravată cu numele: un accesoriu elegant pentru a comemora o ocazie specială
 • Un borcan personalizat cu dulciuri sau ciocolată: poate că ar fi frumos să fie combinat cu o sticlă de bule.
 • Pachet cocktail: pentru a ciocni împreună după nuntă și pentru a pregăti cocktailul tău preferat

Un cadou pentru un bărbat cel mai bun bărbat

Fratele sau cel mai bun prieten ți-a cerut să fie cavalerul de onoare, dar nu ai găsit încă un cadou și ziua cea mare se apropie?

Desigur, sunt șanse ca el să nu aștepte nimic de la tine, dar dacă totuși vrei să-i oferi un cadou pentru a-i mulțumi, avem câteva idei de cadouri care credem că se vor potrivi. Iată care sunt preferatele noastre:

 • Un set de butoni de manșetă cu inițiale: pentru a oferi înainte de nuntă pentru a purta în ziua cea mare
 • O brichetă: personalizată cu numele lui gravat pe ea
 • Un turn de Chupa Chups: pentru cei cu o poftă de dulce
 • Un set de pahare personalizate și o sticlă de vin

Cum inviți pe cineva să-ți fie cavaler de onoare?

Ți-ai ales deja cavalerul de onoare, dar nu i-ai rugat încă să fie martori?

Puteți întreba în diferite moduri. Una dintre cele mai bune idei pentru a cere cuiva să fie cavalerul tău de onoare este să pui întrebarea cu o telegramă de ciocolată, cu cuvintele "Vrei să fii cavalerul meu de onoare?" cu litere de ciocolată. O altă modalitate savuroasă este să scrieți întrebarea pe o inimă de ciocolată personalizată.

De asemenea, puteți face acest lucru oferind viitorului martor un mesaj video care să fie scanat cu un cod QR. Există o mulțime de opțiuni. Alegeți modalitatea care vi se potrivește cel mai bine!