Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cu toții cunoaștem clasicele fotografii anuale de Crăciun, și ai putea face și anul acesta poza cu bradul de Crăciun cu familia ta, dar nu ar fi mult mai distractiv să faci ceva puțin diferit? Fotograful Jeroen Berends are cinci sfaturi pentru a crea o fotografie de Crăciun originală, astfel încât să ieșiți în evidență din mulțime!

Pasul 1. Planificați din timp

Unii oameni sunt atât de organizați încât își vor face anul acesta fotografia de anul viitor, dar dacă tot citești aceste rânduri, probabil că nu te gândești încă atât de departe. Dacă doriți să vă folosiți fotografia de Crăciun ca felicitare de Crăciun în acest an sau dacă doriți să o adăugați la un cadou personalizat sau la o hârtie de împachetat, va trebui să vă faceți fotografia din timp. Creează-ți un plan clar, nu aștepta până în săptămâna dinaintea Crăciunului, pentru că atunci cu siguranță va fi prea târziu. Cu excepția cazului în care nu faceți fotografia de anul viitor, desigur!

Pasul 2. Alegeți locația dvs.

Poți decora bradul de Crăciun pentru a poza în fața căruia să pozezi, dar există o mulțime de alte opțiuni din care poți alege. Ce ziceți de un decor confortabil de piață de Crăciun ca fundal pentru poza dumneavoastră? Piețele anuale de Crăciun încep încă din noiembrie în Germania, ceea ce v-ar lăsa suficient timp pentru a vă crea felicitările de Crăciun. Majoritatea celorlalte țări au piețe de Crăciun de la începutul lunii decembrie sau au alte locuri frumos decorate cu luminițe pentru un aspect festiv de Crăciun. Dacă doriți să faceți ceva complet diferit, gândiți-vă la locurile preferate ale familiei dumneavoastră, cum ar fi plaja sau pădurea. Poate că vă place să gătiți împreună și ați putea aranja o ședință foto în bucătărie. Există atât de multe opțiuni, iar partea cea mai bună este că toate sunt mult mai unice și mai personale decât fotografia standard cu bradul de Crăciun!

Pasul 3. Selectați recuzita

Bine, locația a fost clasificată, împreună cu toate persoanele incluse în fotografie. De ce altceva mai aveți nevoie? Veți include pisica, cățelul sau hamsterul pentru a adăuga o notă drăguță și drăgălașă? Ai putea chiar să-i îmbraci într-un costum de Crăciun pentru un plus de atmosferă festivă. S-ar putea să nu fie încântați, dar se pot descurca dacă este doar o dată pe an și nu uitați; chiar și un animal de companie morocănos ar putea adăuga o notă amuzantă fotografiei dvs. Bebelușii și copiii mici în ținute de Crăciun sunt întotdeauna un succes, și nu vă fie frică să gândiți în afara cutiei aici, fotografia ar trebui să spună ceva despre cum veți petrece Crăciunul împreună. Poate că sărbătoriți undeva la căldură în acest an și ați putea include ochelari de protecție și un tub de respirație - posibilitățile sunt infinite.

Pasul 4. Folosiți un trepied

Folosiți un trepied! Acestea nu sunt utile doar pentru a vă instala aparatul foto oriunde, ci și pentru a face fotografii în zone cu un nivel scăzut de lumină. Acest lucru necesită o viteză mai mică a obturatorului, ceea ce înseamnă că aparatul foto trebuie să fie cât mai nemișcat posibil. Evitați să folosiți blițul, deoarece acest lucru va îndepărta orice căldură a culorilor și a luminii. Asigurați-vă că lumina vine din față și nu din spate. De exemplu, dacă bradul de Crăciun se află în fața unei ferestre, alegeți un alt loc sau așteptați să se întunece afară.

Pasul 5. Distrează-te cu ea

Viața reală nu este Instagram, așa că fotografia ta de Crăciun nu trebuie să fie perfectă. Puteți adăuga o notă de umor dacă ceva nu merge bine, dacă cineva pare puțin morocănos sau dacă bebelușul are un mic incident. Toate aceste lucruri nu fac decât să vă facă fotografia mai personală și mai amuzantă. Asigură-te că nu te grăbești, încearcă lucruri diferite și distrează-te cu ea. Toată lumea va iubi fotografia de Crăciun din acest an, asta e sigur!

Știai că poți folosi fotografia ta de Crăciun pentru a crea un cadou personalizat? Vezi care sunt cadourile noastre preferate cu fotografii de Crăciun!

Poster personalizat

Poster personalizat

Pânză personalizată

Pânză personalizată

Imprimare foto personalizată din lemn

Imprimare foto personalizată din lemn

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate