Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Vacanța de Crăciun este chiar după colț. Două săptămâni întregi de timp de calitate cu familia și prietenii. Tuturor ne place să ne relaxăm pe canapea cu o pătură, dar este bine să luăm și niște vitamina D! Iată cele șapte idei amuzante pentru ieșirile în vacanța de Crăciun.

1. Marele larg deschis

În vacanța de Crăciun, se poate simți că peste tot este multă lume ocupată, deoarece toată lumea are timp liber. Din fericire, natura oferă o mulțime de spații pentru o excursie distractivă de Crăciun. Vizitați o pădure frumoasă sau o coastă și admirați împrejurimile frumoase în timp ce faceți o plimbare sau o plimbare cu bicicleta împreună. Dacă este suficient de frig, ați putea chiar să vă bucurați de patinaj pe gheață! Toate acestea nu sunt doar moduri distractive, ci și sănătoase de a petrece timp împreună, permițându-vă să vă bucurați și mai mult de ciocolata caldă de după.

2. Vizitați o piață de Crăciun

Nu există o modalitate mai bună de a intra în spiritul sărbătorilor decât să vizitați o piață de Crăciun. Partea cea mai bună este că acestea sunt de toate formele și dimensiunile, așa că există una perfectă de vizitat pentru toată lumea. Cele mai multe piețe de Crăciun constau din tarabe care vând produse de Crăciun (realizate manual), alături de standuri cu mâncare, muzică și locuri unde vă puteți bucura de activitățile tradiționale de Crăciun. Fiecare piață se concentrează pe ceva diferit. În Antwerp, au un patinoar de 1200 m2 pe care vă puteți bucura de patinaj pe gheață. În Reims, Franța, puteți degusta toate cele mai bune șampanii, iar în Gubbio, Italia, veți găsi în fiecare an cel mai înalt brad de Crăciun din lume; muntele de lângă oraș este decorat cu lumini pentru a crea un brad de Crăciun înalt de 650 m.

3. În sălbăticie

Poate că grădina zoologică nu este prima excursie la care v-ați gândi când vine vorba de vacanța de Crăciun, dar este de fapt o ocazie ideală din mai multe motive. Cele mai multe grădini zoologice vor avea mai puțini vizitatori, ceea ce vă oferă mai mult spațiu și timp pentru a vedea toate animalele împreună cu familia dumneavoastră. De asemenea, este interesant să vedeți dacă și cum se schimbă comportamentul animalelor în timpul iernii, unele intrând chiar în hibernare. Unele grădini zoologice se dau în vânt după decorațiunile de iarnă, ceea ce face ca vizita să fie și mai specială și reprezintă modalitatea perfectă de a intra în spiritul sărbătorilor, mai ales dacă au luminițe de zână aprinse atunci când se întunecă. Vă sfătuim să verificați dacă restaurantele vor fi deschise, deoarece uneori acestea se închid pe timp de iarnă. În caz afirmativ, nu trebuie decât să vă aduceți propriul picnic de iarnă cu un termos plin de ciocolată caldă, cafea sau ceai. Ce mod mai bun de a vă bucura de un picnic decât cu o priveliște a tuturor acestor animale drăguțe?

4. Jucați jocuri afară

Ați putea petrece fiecare zi jucând jocuri de societate lângă bradul de Crăciun, dar ieșirea afară pentru un joc sau două poate aduce o variație binevenită. Permiteți tuturor să consume ceva energie în timp ce se bucură de compania celorlalți. Există multe variante de jocuri clasice de care vă puteți bucura, cum ar fi șahul uriaș sau dame. Dacă vă faceți griji că vă va fi frig, optați pentru un joc de grup mai activ, cum ar fi clasicele din toate timpurile, ascunde-te și caută sau tag. Ați putea chiar să organizați o vânătoare de comori! Oricare ar fi jocul pe care îl alegeți, toată lumea se va distra și va scăpa de febra cabanei.

5. Înveselește-ți ziua

Zilele pot fi mai scurte și mai întunecate, dar acest lucru ne permite să ne bucurăm cu atât mai mult de toate luminile frumoase. O mulțime de locuri organizează festivaluri de lumini în această perioadă a anului, în timpul cărora puteți vedea opere de artă realizate cu ajutorul luminilor. Există diferite versiuni de vizitat, în funcție de locul în care vă aflați, dar accentul principal este întotdeauna pus pe luminile colorate. Amsterdam oferă o plimbare cu barca pe canale, cu peste 20 de instalații diferite de artă luminoasă de-a lungul drumului. În Londra, puteți descoperi o lume magică, interactivă și 3D de lumină. Locuri și clădiri bine cunoscute din Helsinki sunt transformate în artă urbană în timpul festivalului Lux.

6. Ice ice baby!

Sculptorii de gheață pot face lucruri foarte interesante cu gheața. Un festival de sculptură în gheață vă oferă șansa de a merge să vedeți cele mai bune creații ale lor, iar vestea bună este că există o mulțime de astfel de festivaluri în toată Europa în această perioadă a anului. Sculpturile de gheață sunt realizate cu ajutorul unor unelte pentru a sculpta un bloc solid de gheață, cioplind până când apar cele mai magnifice creații. Cel mai mare festival de sculpturi de gheață din Europa se desfășoară în Zwolle, Olanda, cu peste 275.000 kg de sculpturi de gheață de până la 6 metri înălțime. Poznan, Polonia, își transformă vechea piață într-o grădină de sculpturi de gheață în luna decembrie, pe lângă faptul că găzduiește concursuri impresionante în timpul cărora sculptorii au la dispoziție doar o zi pentru a crea cea mai bună sculptură de gheață.

7. Vizitați o scenă de Naștere

Poate că aveți acasă o versiune mai mică a unei scene a Nașterii ca parte a decorațiunilor de Crăciun, dar poate fi minunat să vizitați o scenă a Nașterii vii, o tradiție întâlnită în întreaga lume. Unele vor juca povestea nașterii lui Iisus cu actori, uneori incluzând animale reale. Acest lucru este foarte distractiv atât pentru copii, cât și pentru adulți și este o modalitate excelentă de a-i introduce pe cei mici în poveste. Una dintre cele mai faimoase scene ale Nașterii este cea de la Bazilica Sfântul Petru din Roma, care a început în 1982. În Soest, Olanda, veți găsi măgarul și boul tradițional, dar puteți întâlni și iepuri, găini și pui, ceea ce este minunat pentru cei mici. Italienii iubesc, de asemenea, scenele Nașterii, cum ar fi cea din Custonaci, Sicilia, unde au o scenă de Naștere vie în interiorul unei peșteri cu nu mai puțin de 160 de actori. Aceștia spun povestea clasică și demonstrează meșteșuguri și obiceiuri vechi.

Căutați inspirație pentru cadouri de Crăciun? Aruncați o privire la cele mai bune cadouri de Crăciun:

Ciocolată personalizată XXL Milka

Ciocolată personalizată XXL Milka

Cană personalizată - Albă

Cană personalizată - Albă

Rucsac din țesătură de pluș

Rucsac din țesătură de pluș

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate