Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Piper Heidsieck Brut - 375ml
Piper Heidsieck Brut - 375ml
Piper Heidsieck Brut - 375ml
Piper Heidsieck Brut - 375ml
Piper Heidsieck Brut - 375ml
Piper Heidsieck Brut - 375ml
Piper Heidsieck Brut - 375mlPiper Heidsieck Brut - 375mlPiper Heidsieck Brut - 375mlPiper Heidsieck Brut - 375mlPiper Heidsieck Brut - 375mlPiper Heidsieck Brut - 375ml

Piper Heidsieck Brut - 375ml

Prin prezenta declar că am cel puțin 18 ani și am permis să cumpăr alcool în mod legal, data nașterii mele este: zz-ll-aaaa (obligatoriu)

Personalizare
169,99 Lei
Comanda de afaceri
Designul dvs. gravat cu tehnica laser
Cea mai bună șampanie selectată pentru dumneavoastră
Într-o cutie luxoasă din lemn cu capac glisant și gravată

Specificații cadouri

Mai multe informații despre setul cadou Șampanie: 
Personalizare: cu fotografie, nume, logo sau colaj gravat și/sau imprimat pe capacul cutiei. 
Imprimare: calitate, culori clare
Dimensiuni pachet: 36,5 x 12 x 11 cm
Dimensiunile capacului: 35,6 x 10,5 x 0,3 cm 
Materialul de ambalare este lemn de calitate certificată FSC. Mai multe informații despre Champagne:
Marca: Piper Heidsieck Brut
Tipul de vin: sec, spumant 
Conținut: 375 ml 
Țara de origine: Franța
Soi de struguri: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
Caracteristici: O șampanie fructată, cu arome de măr copt și pară. Caracter suculent și deschis. Delicios cu pește și stridii.

Noroc! Sărbătoriți oferind un set luxos de șampanie într-o cutie personalizată.

Cine merită o sticlă de spumant? Oricare ar fi motivul sărbătorii, veți face întotdeauna o impresie bună cu acest set cadou de lux cu șampanie Piper Heidsieck. Puteți personaliza capacul cutiei din lemn cu o fotografie, un nume sau un text la alegere, pentru a adăuga o notă finală. Un cadou minunat pentru o absolvire, o aniversare, o nuntă sau pentru a sărbători un loc de muncă de vis. Posibilitățile sunt nelimitate.

Ambalajele sunt de o calitate excelentă și sunt realizate din lemn certificat FSC, o garanție a sustenabilității și a respectului pentru mediu. Acesta conține o sticlă de șampanie și două pahare elegante de șampanie. Crearea propriei cutii de lemn gravate este foarte simplă. Pur și simplu adăugați fotografia, numele sau textul dorit în editor. Ne vom ocupa apoi de imprimarea designului dvs. pe capacul cutiei de lemn cu mare grijă și precizie. Creați acum setul dvs. de cadou personalizat pentru șampanie!

Dacă sunteți interesat să plasați o comandă mare de mai multe unități, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări pentru mai multe informații.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici