Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Brățară luxoasă din piele gravată pentru bărbați - Maro - 21 cm

288 voturi
Optiuni de livrare
Piele de vacă tăbăcită cu legume
Designul dvs. în gravură laser de înaltă calitate
Închizător magnetic din oțel inoxidabil de înaltă calitate

Specificații cadouri

Mai multe informații despre luxoasa brățară din piele pentru bărbați:
Material: piele de bivol complet tăbăcită cu legume
Culoare: maro
Lungime bratara: 21 cm
Latime bratara: 2 cm
Închidere: oțel inoxidabil magnetic de înaltă calitate
Personalizare: cu nume sau text
Metoda de personalizare: gravare laser de înaltă calitate
Extra: pielea este un produs natural, ceea ce înseamnă că cadoul dvs. poate diferi ușor de exemplul prezentat

Băieții cool poartă o brățară din piele gravată cu nume

Fie că este vorba de a comemora un moment special, fie de a-i ține pe cei dragi aproape, cu această luxoasă brățară din piele pentru bărbați, sunteți cu toții pregătiți. Puteți avea acest gravat cu un nume sau un text la alegere sau puteți alege o dată importantă pentru a vă aminti o zi specială. Brățările din piele pentru bărbați fac, de asemenea, un cadou special pentru a sărbători o aniversare sau o zi de naștere sau un gest romantic pentru Ziua Îndrăgostiților. Sau puteți adăuga la propria colecție, desigur!

Brățările din piele pentru bărbați sunt confecționate din piele de bivol complet tăbăcită vegetală de cea mai înaltă calitate. Se îmbunătățesc odată cu vârsta. Brățările au o clemă rece din oțel inoxidabil magnetic, ceea ce face ușor să îmbrăcați și să luați singură brățara. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un nume, un text sau o dată în Editor. Vom graba designul dvs. în piele cu mare atenție și atenție. Creați-vă acum brățara de piele!

Brățări din piele pentru parteneri de afaceri? Contactați departamentul nostru de afaceri pentru cantități mai mari.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici