Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Geantă personalizată

Geantă personalizată - Neagră

42 voturi
Selectați culoarea
Optiuni de livrare
Designul dvs. este prezentat pe geanta de fund
Imprimare în toate culorile
Cu curea reglabilă
Cadou distractiv pentru festivalieri

Specificații cadouri

Mai multe informații despre geantă:
Material: poliester
Culoare: negru
Dimensiuni: 25 x 16 x 8 cm
Circumferinta taliei: pana la 73 cm
Personalizare: cu fotografie, nume, text și/sau logo
Imprimare: imagine perfectă și în culori pline
Informații suplimentare: buzunar frontal mare, buzunar suplimentar cu fermoar în interior, are talie reglabilă, astfel încât geanta să poată fi purtată în diferite moduri
Curățare: ștergeți ușor cu o cârpă umedă
 

Păstrează-ți lucrurile esențiale la îndemână cu o geantă personalizată cu designul tău

O geantă este ideală pentru a ține toate lucrurile esențiale la îndemână, mai ales atunci când este una personalizată făcută pentru tine sau pentru o persoană dragă! Personalizează-l pe al tău adăugând fotografia, numele, sigla și/sau textul la alegere. Perfect pentru camping, festivaluri, excursii la cumpărături, petreceri și utilizarea de zi cu zi. Ai putea chiar să creezi genți speciali pentru o găină! Posibilitățile sunt nesfârșite.

Această geantă este drăguță și încăpătoare, având compartimente la îndemână pentru toate lucrurile tale. Are un buzunar separat cu fermoar în față pentru obiecte mai mici, cu compartimentul principal perfect pentru articole mai mari, precum și un buzunar interior cu fermoar pentru chei sau o poșetă. Este ușor să-ți creezi propria geantă personalizată! Pur și simplu adăugați fotografia, numele, sigla și/sau textul la alegere în editorul nostru online. Vom crea apoi geanta dumneavoastră cu mare grijă și atenție, înainte de a trimite la adresa dorită.

Dacă sunteți interesat de un număr mare de sacoșe (18 sau mai mult), vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri folosind formularul de contact din partea de jos a acestei pagini.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici