Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cunoașteți pe cineva care iubește un pahar bun de whisky? Creează-ți propriul cadou personalizat pentru whisky, într-un pachet personalizat cu imprimare, gravură sau sticlă. Cele mai bune mărci de whisky personalizat numai pe YourSurprise!Cunoașteți pe cineva care iubește un pahar bun de whisky? Creează-ți propriul cadou personalizat pentru whisky, într-un pachet personalizat cu imprimare, gravură sau sticlă. Cele mai bune mărci de whisky personalizat numai pe YourSurprise!

13 Cadouri

Cadouri și seturi de cadouri personalizate pentru whisky

Dacă sunteți în căutarea unei sticle bune de whisky, ați ajuns la locul potrivit, deoarece oferim multe whisky-uri grozave în gama noastră de băuturi personalizate . Dacă o persoană dragă se bucură de un pahar frumos de whisky dintr-o seară, propria sticlă este cadoul perfect. Whiskyuri noastre delicioase pot fi savurate direct sau pe pietre, oricare ar fi sa preferinta sau a ei este. Whisky este, de asemenea, un ingredient în multe cocktailuri. Fiecare sticlă de whisky este livrată în propria carcasă din lemn, care poate fi personalizată cu fotografia (fotografiile) și / sau textul la alegere. Cadoul perfect pentru orice pasionat de whisky!

Whisky single malt într-o cutie personalizată

Whisky-ul single malt are adesea o aromă distinctă și constă din whisky-uri dintr-o distilerie. Malțul unic nu înseamnă că nu a existat amestec: mai multe whisky-uri din aceeași distilerie pot fi cu siguranță amestecate împreună. Whisky-urile single malt fac un cadou corporativ perfect sau vă mulțumesc cadouri. Whisky-urile noastre single malt sunt: Dalwhinnie 15 Years, Glenmorangie Original, Highland Park 12 Years, The Balvenie, Ardbeg și Laphroaig.

Ardberg 10 Years este o alegere excelentă. Acest whisky unic de malț este fabricat în paradisul whisky „Islay”, în sud-vestul Scoției. Acest whisky are o aromă complexă, cu indicii de cafea și ciocolată.

Un whisky mai greu și mai fumat este Laphroaig 10 Years. Acest whisky este dulce, cu arome de fum și gazon. Băutura perfectă pentru o seară ploioasă.

Whisky amestecat într-o carcasă personalizată

Blended înseamnă că două sau mai multe mărci de whisky sunt amestecate împreună pentru a crea un nou produs: un whisky amestecat. Unul dintre cele mai cunoscute whisky-uri amestecate este Jameson. Whisky-urile amestecate incluse în sortimentul nostru sunt: Label 5, Glen Talloch, Peaky Blinders Whisky, The Famous Grouse și Jameson.

Pe lângă whisky-urile amestecate, există și whisky-uri Scotch de malț amestecat, care sunt două tipuri de malțuri Scotch single, care sunt combinate pentru a crea un nou produs.

Este whisky sau whisky?

Este posibil să fi observat că unele mărci folosesc „whisky”, iar altele folosesc „whisky”. Ce determină ortografia? Acest lucru este determinat de țara de origine. Dacă este fabricat în Irlanda sau America, se numește „whisky”. Dacă este produs în Scoția, Japonia, Canada sau India, se numește „whisky”.

Seturi de cadouri de whisky personalizate

Le puteți oferi o sticlă de whisky, dar de ce să nu alegeți un set de cadouri de whisky? Toate whisky-urile noastre includ o carcasă de lemn de lux, care poate fi personalizată cu fotografia (fotografiile) și / sau textul la alegere. Pur și simplu încărcați fotografiile în editorul nostru online și adăugați textul pentru a crea un cadou cu whisky cu adevărat unic. Dacă doriți, puteți chiar să adăugați finisajul perfect cadoului dvs. adăugând un set frumos de pahare de whisky gravate. Vom graba textul la alegere pe ochelari folosind cele mai noi tehnici laser. Paharele sunt potrivite pentru mașina de spălat vase, deoarece gravura nu va dispărea.

Whisky scoțian

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru un iubitor de whisky scoțian, nu căutați mai departe. Oferim o mulțime de whisky-uri scoțiene, fiecare într-o carcasă personalizată. Whisky-urile scoțiene au adesea o aromă oarecum fumurie. Whisky-urile noastre scoțiene sunt:

  • Dalwhinnie
  • Glen Talloch - Glenmorangie
  • Highland Park
  • Eticheta 5
  • Balvenie
  • Famous Grouse
  • Laphroaig

Whisky irlandez

Spre deosebire de whisky-ul scoțian, whisky-urile irlandeze au un finisaj mai moale, cu o aromă bogată și puternică. Se spune că atunci când un scriitor irlandez a plâns, a plâns lacrimi de whisky. Whisky-ul era o băutură mult iubită pentru scriitori, obișnuită să ușureze blocajul scriitorului lor. Whisky-urile noastre irlandeze sunt:

  • Whisky Peaky Blinders
  • Jameson

Whisky american

Whisky-urile americane sunt adesea pe bază de porumb, deoarece porumbul a fost mai ușor de cultivat în America decât cerealele. Cele mai cunoscute whisky americane sunt whisky-urile Bourbon și Tenessee. Ambele sunt realizate cu 51% cereale, deși whisky-ul Tenessee este filtrat cu cărbune. Jack Daniels este una dintre cele două mărci din whisky-urile Tenessee. Whisky-urile noastre americane sunt:

  • Jack Daniels

Pahar de whisky gravat

Un pahar gustos de whisky este cel mai bine savurat din propriul pahar personalizat de whisky. Aveți un pahar de whisky gravat cu numele și / sau textul la alegere, împreună cu unul dintre desenele noastre cool. Cadoul perfect pentru Crăciun, zile de naștere și aniversări, sau ca cadou de mulțumire. Creați-vă paharul de whisky gravat atemporal, unic, pentru orice ocazie, în cel mai scurt timp!