Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Peaky Blinders - Set cadou Gin
Peaky Blinders - Set cadou Gin
Peaky Blinders - Set cadou Gin
Peaky Blinders - Set cadou Gin
Peaky Blinders - Set cadou Gin
Peaky Blinders - Set cadou Gin
Peaky Blinders - Set cadou GinPeaky Blinders - Set cadou GinPeaky Blinders - Set cadou GinPeaky Blinders - Set cadou GinPeaky Blinders - Set cadou GinPeaky Blinders - Set cadou Gin

Peaky Blinders - Set cadou Gin

Prin prezenta declar că am cel puțin 18 ani și am permis să cumpăr alcool în mod legal, data nașterii mele este: zz-ll-aaaa (obligatoriu)

Personalizare
196,99 Lei
Comanda de afaceri
Designul dvs. în gravură laser de înaltă calitate
O sticlă mare de gin și un pahar elegant de gin-tonic
Într-o cutie de lemn certificată FSC de lux
Bazat pe popularul serial de succes

Specificații cadouri

Mai multe informații despre personalizare
Personalizare: cu nume sau text
Finisaj: gravură laser pe sticlă de înaltă calitate
Culoarea gravurii: alb
Dimensiuni cutie: 36,5 x 12 x 11 cm
Detalii: cutia de lemn are marca de aprobare FSC

Mai multe detalii despre gin
Nume: Blisterul de vârf al lui Sadler
Tipul de gin: condimentat uscat
Conținut: 700 ml
Țara: Anglia
Procent alcool: 40%

Caracter: ginul Peaky Blinder este un gin uscat cu ierburi și condimente exotice, cum ar fi ghimbirul, piperul negru și cassia.

Surprindeți un fan Peaky Blinders dur cu un set unic de cadouri pentru gin

Ai un prieten care nu ratează niciodată un episod din Peaky Blinders? Poate că tatăl tău este obsedat de spectacol? Apoi, acest set special de gin Peaky Blinders este cadoul perfect. Puteți personaliza singur paharul gin-tonic adăugând un nume la alegere. Transformă destinatarul într-un adevărat Peaky Blinder! O mare surpriză pentru o zi de naștere, de ziua tatălui sau doar pentru că. Este, de asemenea, un cadou minunat pentru orice iubitor de gin.

Prezentul dvs. personalizat Peaky Blinders este format dintr-o sticlă de dimensiuni complete de gin uscat condimentat și un pahar de gin-tonic gravat. Aceste două cadouri grozave vin într-o cutie de prezentare din lemn. Personalizarea paharului gin-tonic este ușor de făcut. Adăugați doar numele sau textul la unul dintre desenele unice. Vom începe apoi să lucrăm, gravându-vă designul pe sticlă cu drag și precizie. Personalizați-vă acum, din comanda Peaky Blinders!

Dacă doriți să comandați cantități mai mari, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici