Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Pahare de ceai personalizate gravate

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru o persoană dragă care iubește o cupă, aceste pahare personalizate de ceai gravate sunt o idee originală! Fiecare pahar poate fi personalizat cu numele sau textul la alegere.

Diverse opțiuni de gravare

Un pahar de ceai gravat personalizat face un cadou minunat pentru cei care își iubesc ceașca (ceaile) zilnică de ceai. Puteți avea ochelarii gravați cu numele sau mesajul la alegere. Editorul nostru online oferă o mulțime de opțiuni de design diferite pentru a alege, de la modele pentru Ziua Mamei, bunica, tată, zile de naștere, Crăciun și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să selectați designul gratuit preferat și să adăugați numele sau textul la alegere. Dacă preferați să nu utilizați un design și pur și simplu să adăugați propriul text, nu este deloc o problemă!

Cum este creată sticla gravată

Designul dvs. este gravat pe suprafața sticlei folosind o tehnică de gravare cu laser de înaltă calitate. Aceasta înseamnă că designul este permanent, nu se poate estompa și este sigur pentru mașina de spălat vase, permițând destinatarului să utilizeze sticla pentru o lungă perioadă de timp.

Pahar de ceai gravat cu logo-ul tău

De asemenea, oferim opțiunea de a avea logo-ul tău gravat în paharele noastre de ceai atunci când comanzi o cantitate mai mare, permițându-le să le folosești la birou, să le oferi clienților sau să le folosești ca material promoțional. Sunt un adevărat ochi! Dacă sunteți interesat ca logo-ul dvs. să fie gravat, contactați departamentul nostru de afaceri și vă vor ajuta să aranjați acest lucru.

Multumesc doamna profesoara!

Din ce în ce mai mulți părinți și copiii lor se bucură să-și surprindă profesorul cu un mic cadou la sfârșitul anului școlar, pentru a spune mulțumesc pentru toate eforturile depuse. Un pahar de ceai gravat este cadoul personal, practic perfect pentru școală! Editorul nostru oferă o mulțime de modele diferite special pentru profesori, tot ce trebuie să faceți este să le adăugați numele. Dacă sunteți în căutarea unui cadou de la întreaga clasă, de ce să nu alegeți setul nostru de ceai personalizat, care include o cutie frumoasă de ceai din lemn și pahar de ceai!

Diferite tipuri de pahare de ceai gravate

YourSurprise oferă diferite tipuri de pahare de ceai, deci există ceva pentru toată lumea. Există paharul de ceai mai greu, mai gros și un pahar de ceai mai ușor și rotunjit. Selectați tipul dvs. și adăugați designul de gravură!

Set cadou iubitor de ceai

Dacă surprindeți un iubitor de ceai, puteți crea un set cadou de ceai personalizat, care include un pahar de ceai gravat și o cutie de ceai din lemn. Ai putea alege chiar să ai cutia de ceai gravată! Această gravură se face folosind o tehnică de gravare cu laser de înaltă calitate, la fel ca ochelarii. Consultați cutia de ceai din lemn> .