Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pahare de Ceai Personalizate

Sunt cei care găsesc alinare în această băutură, cei care nu lipsesc niciodată de la întâlnirea de la ora cinci și cei care cred că este singurul mod de a însoți biscuiții dimineața. Ceștile de ceai din sticlă sunt cel mai bun mod de a savura ceaiul aburind, mai ales dacă este gravat cu un text! De asemenea, ele sunt un cadou minunat pentru orice ocazie!

Pahare de sticlă gravate

Știai că tu poți fi cel care alege personalizarea ceștii de ceai din sticlă? Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un design din multele modele oferite în editorul nostru, să adăugați un nume sau un text. Puteți găsi modele pentru mama, tata, bunici, dar și pentru ocazii precum Crăciunul, o zi de naștere sau alte momente speciale. Dacă nu doriți un design, ci doar un nume, nicio problemă! Puteți introduce orice text doriți, iar noi îl vom grava pentru dumneavoastră.

De asemenea, puteți alege forma cănii:

- Pahare de ceai din sticlă cu fund rotund

- Pahare de ceai din sticlă cu fund plat

Ambele căni sunt fabricate din sticlă groasă de înaltă calitate, astfel încât băutura va rămâne caldă mai mult timp.

Cum gravăm sticla?

Personalizarea dvs. nu este imprimată, ci este gravată cu laser de înaltă calitate. În acest fel, designul dvs. va fi durabil și nu se va desprinde atunci când veți spăla cana în mașina de spălat vase! Cu această metodă de gravură nu puteți alege o culoare, gravura dvs. va fi în culorile albului.

Pahar de ceai gravat cu logo-ul tău

Putem, de asemenea, să gravăm ceștile cu un logo. Doriți să vă faceți reclamă companiei dvs. sau să oferiți partenerilor dvs. de afaceri un cadou special? Pentru comenzi mai mari de 18 bucăți, vă putem face ceștile cu un logo. Tot ce trebuie să faceți este să contactați serviciul nostru pentru clienți și să solicitați o ofertă personalizată.

Cutie de ceai gravată

Dacă doriți să combinați cana cu un alt cadou, de ce să nu o însoțiți de o cutie de ceai gravată? Puteți alege între două versiuni, cu compartiment pentru pahare sau fără pahare. În varianta cu cană, puteți alege personalizarea pe sticlă, iar noi vă vom pune cana în interiorul cutiei de lemn. Sfat: pentru a completa cadoul, puteți umple cutia cu o selecție de pliculețe de ceai. Alternativ, puteți alege doar cutia de ceai, caz în care veți avea compartimente pe care le puteți umple cu ceaiul dvs. preferat. Vom personaliza capacul cutiei dvs. cu un design ales de dvs. din editorul nostru și un text. Descoperiți cutiile noastre de ceai personalizate >>

Pahare de ceai personalizate pentru profesori

S-a terminat anul școlar și vrei să îi faci un cadou profesorului preferat al copilului tău? Dacă sunteți în căutarea unui cadou nu atât de pretențios, dar totuși impresionant, alegeți o cană de sticlă gravată. Puteți alege un design cu o inscripție pentru profesor. Puteți alege să gravați o frază specială sau pur și simplu să o personalizați cu numele profesorului dumneavoastră. Când comandați, alegeți o felicitare gratuită și scrieți mesajul dvs. special. Îl puteți trimite direct la domiciliul destinatarului sau îl puteți livra personal.

Căni personalizate cu nume

Cănile personalizate YourSurprise sunt speciale, deoarece pe ele puteți grava numele partenerului dvs. și data primei întâlniri. De asemenea, includeți un design care să vă facă cana unică și cu o semnificație importantă. Este un cadou pe care toată lumea îl apreciază, este ieftin și îl puteți folosi cu multe ocazii. Cui îi place să-și bea băutura preferată în cana personală.