Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Caiet personalizat - Ziua Mamei

Caiet de Ziua Mamei - Softcover

98 voturi
Tip
Hardcover
Hardcover
88,99 Lei
Softcover
Softcover
73,99 Lei
Optiuni de livrare
Imprimat complet cu designul dvs., chiar și în spate!
Cu 160 de pagini pentru o distracție suplimentară la scriere
Designul dvs. în imprimare colorată în calitate foto HD

Specificații cadouri

Mai multe informații despre caietul Zilei Mamei:
Copertă: tapet moale
Dimensiune: 13 x 20 cm
Pagini: 160 de pagini aliniate
Hârtie: 80 gr / m2
Imprimare: în jur, inclusiv coloana vertebrală și spatele

Din păcate, din motive tehnice, nu este posibilă prelucrarea caracterelor chirilice, turcești sau speciale.

Surprindeți-o pe cea mai dulce mamă cu un caiet unic de Ziua Mamei cu nume și fotografie!

Încă mai căutați un cadou special de Ziua Mamei pentru mama sau bunica dvs.? Surprindeți-o pe cea mai dulce mamă din lume cu acest uimitor caiet de Ziua Mamei! Personalizați notebook-ul cu un design vesel de Ziua Mamei pentru o atingere cu adevărat personală. Puteți face acest lucru adăugând numele mamei sau bunicii și o fotografie dulce la design. Un caiet multifuncțional de Ziua Mamei pentru toate listele sale alimentare și alte note.

Designul dvs. este tipărit pe întregul notebook, incluzând astfel coloana vertebrală și spatele. Realizează-ți acum caietul personalizat și surprinde-ți mama sau bunica cu un cadou frumos de Ziua Mamei făcut de tine cu drag. Ne vom asigura că opera de artă este imprimată cu dragoste pe caiet. Dacă nu aveți timp să vă oferiți personal cadoul de Ziua Mamei, nu vă faceți griji! De asemenea, puteți primi cadoul de Ziua Mamei la domiciliul mamei. Un alt mic sfat: este super distractiv să scrii un mesaj dulce pe prima pagină a caietului!

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici