Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Creați un set cadou Topor - Ceașcă magică

Creați un set cadou Topor - Ceașcă magică

668 voturi
Stoc epuizat
148,99 Lei
  • Adresa de livrare la alegere
  • Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
  • Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia cadou Axe:
Dimensiuni cutie cadou: 18,5 x 30 x 11,5 cm
Produse Axe: gel de duș mare (250 ml) și deodorant (150 ml)
Parfum: piele și biscuiți de topor
Dimensiunile canii: 9,5 x 8,2 x 8,2 cm
Volumul canii: 325 ml
Personalizare: cu fotografie și / sau text
Imprimare: imagine perfectă și color
Extra: cana nu este potrivită pentru mașina de spălat vase sau cuptorul cu microunde

Cum funcționează cana magică?
Cana este în mod implicit o culoare închisă. Când adăugați o băutură fierbinte, designul dvs. devine vizibil, surpriză!

Bea băutura ta preferată din cana ta magică Axe personalizată

Doriți să vă surprindeți tatăl cu un pachet de îngrijire personală de lux? Sau soțul tău se bucură de o ceașcă grozavă de cafea în fiecare zi? Apoi, acest fantastic set de cadouri Axe, care include o cană magică, este cadoul ideal. Adăugați o notă personală suplimentară surprizei dvs. adăugând o fotografie și / sau un nume în cană. Distracție grozavă pentru o zi de naștere, ca mulțumire, pentru Ziua Tatălui sau doar pentru că. Sau chiar și pentru tine, dacă ai visat întotdeauna la o cană frumoasă prin magie, cu propriul tău design.

Setul de cadouri Axe include o cană magică spectaculoasă și două produse Axe. Un gel de duș mare și un deodorant / spray pentru corp în noul parfum „Piele și biscuiți”. Acest minunat cadou include și o cutie de cadouri frumoasă. Personalizarea propriei tale cani magice este foarte ușoară. Pur și simplu adăugați o fotografie sau un text la alegere la designul elegant și cool Axe. Vă imprimăm creația pe cană cu o calitate ascuțită și cu o culoare completă. Creează-ți cana acum!

O cutie cadou Axe în scopuri comerciale? Pentru cantități mai mari, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici