Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ce spun clienții noștri

Vă spun sincer că eram foarte reticent când am plasat comanda. Nu știam când vor ajunge ciocolatele în România, credeam că va dura o lună, ținând cont că a fost și Paștele Catolic și cel Ortodox (în două săptămâni aveam acasă cadoul), nu știam dacă se va păstra calitatea ciocolatei pe durata transportului (niciun fel de problemă) și nici dacă ambalajul va fi unul asemănător cu cel editat de către mine (ireproșabil, cu toate că puteam fi eu mai atent când am ale literele mari și cele mici). Una peste alta, mă declar extrem de mulțumit, iar calitatea cadoului a fost mult peste așteptări.

Andrei pe 1-5-2022

10 / 10

Coletul a fost f ok , produsul exact ca in poza. Livrarea rapida. Multumesc.

Georgeta pe 1-5-2022

10 / 10

Foarte calitativ atâta puzzle ul, cât și ambalajul, iar timpul de livrare este destul de rapid! Apreciez și recomand! Revin cât de curând și cu alte comenzi.

Georgiana pe 7-4-2022

10 / 10
10.0

15 recenzii

Vezi toate

Afise personalizate pentru bebeluși

Adăugați o notă personală perfectă oricărei creșe cu un poster personalizat pentru bebeluși cu numele celui mic. Agățați afișul deasupra sifonierului, a pătuțului sau a unui perete gol pentru a transforma creșa și a o face cu adevărat a copilului. Cu atât de multe modele din care puteți alege, puteți crea un poster fantastic pentru orice creșă și puteți surprinde părinții cu un cadou unic pentru bebeluși.

Cadou poster personalizat pentru bebeluși

Fie că cel mai bun prieten al tău este pe cale să nască, ai devenit recent mătușă sau unchi sau părinții tăi au creat o creșă și abia așteaptă să preia rolul de bunică și bunic, nu poți greși cu o frumoasă poster personalizat pentru bebeluși ca cadou original! Pur și simplu creați-vă propriul dispozitiv de atracție pentru copii în editorul nostru online și sunteți gata de plecare.

Afiș personalizat pentru bebeluș pentru creșă

Afișele noastre pentru bebeluși au un finisaj satinat special, oferind afișelor un aspect luxos, perfect pentru orice creșă. Fiecare părinte are propriile preferințe de stil, ceea ce înseamnă că poate fi dificil să găsești opere de artă care să se potrivească perfect. Cu peste 20 de modele diferite din care să alegeți pentru fiecare dintre cele 5 afișe pentru bebeluși, nu veți avea deloc probleme cu crearea cadoului perfect!

Poster constelații personalizate pentru bebeluși

Dacă părinților micuțului le place să se uite la stele sau se interesează de astronomie, surprindeți-i cu un afiș personalizat pentru bebeluși. Afișele noastre Milestone® prezintă modele frumoase de semne stelare, la care puteți adăuga numele celui mic, data nașterii și semnul stelar. Fiecare poster include un sistem de suspensie la îndemână cu care posterul poate fi agățat pe perete sau așezat pe o suprafață.

Afiș personalizat pentru copii 30 x 40 cm

Cu afișul nostru pentru copii de 30 x 40 cm, există peste douăzeci de modele din care puteți alege, fiecare poate fi personalizat pentru a se potrivi nou-născutului și creșei lor. Acest afiș de mărime este modalitatea perfectă de a da o grădiniță mai mică atingerea finală prin adăugarea numelui complet al bebelușului, data nașterii, locul nașterii, ora nașterii și greutatea posterului.

Poster personalizat pentru copii cu tematică botanică

Dacă noii părinți adoră natura și ilustrațiile unice, afișele noastre cu tema botanică pentru bebeluși sunt un plus magic la creșa micuțului lor. Fiecare literă a alfabetului are propria ilustrație specială, iar aceste afișe Milestone® includ, de asemenea, un sistem de suspensie la îndemână, cu ajutorul căruia pot fi suspendate afișele sau așezate pe o suprafață la alegere.