Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Card personalizat din lemn

Doriți să trimiteți cuiva un card, dar doriți să îl faceți mai personal? Și ți-ai dori să fie ceva mai original decât o carte poștală normală pe hârtie? Apoi trimiteți cuiva o carte de lemn!

O carte de lemn este literalmente cum sună: o carte tipărită pe lemn. Acest lucru face ca cardul să fie un pic mai izbitor și, de asemenea, mai durabil. O carte de lemn iese în evidență printre postări, iar oamenii vor dori să o afișeze undeva. Puteți forma cartea de felicitare din lemn după propriul gust în editorul nostru online. Puteți încărca un text, un mesaj sau o fotografie foarte lungă și vă vom imprima designul de înaltă calitate pe o bucată frumoasă de lemn.

Cartea de lemn „Fă-te bine în curând”

Doriți să doriți cuiva o recuperare rapidă sau să anunțați că vă gândiți la ei? În editorul nostru online puteți găsi cărți frumoase și bine în curând cu texte grozave. Toate proiectele noastre permit spațiu pentru un mesaj personal sau numele cuiva.

Card din lemn cu colaj foto

Aveți o mulțime de fotografii minunate cu cineva special pentru dvs. sau doriți să mulțumiți cuiva că a fost acolo pentru dvs.? Apoi, puteți face cu ușurință un colaj cu diferite fotografii. Avem mai multe modele pe care le puteți folosi pentru a vă crea colajul. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați cele mai bune fotografii și să creați cardul. Vom face restul!

Card de lemn pentru cineva care îți lipsește

Chiar îți este dor de cineva, dar pentru moment nu poți vedea acea persoană? Apoi trimiteți-i un card. Suntem siguri că dragul tău tată, mama, fratele, sora sau oricine ar fi iubit să primească un astfel de card. Vă puteți crea cu ușurință propriul text pentru a fi pus pe card în editorul nostru online.

Card de lemn ca anunț de naștere sau sarcină

Căutați să anunțați nașterea unui nou-născut într-un mod original? Gândiți-vă să trimiteți un card de lemn în loc de un card de anunț naștere standard. Avem modele atât pentru băieți, cât și pentru fete. Există, desigur, suficient spațiu pentru a adăuga și un mesaj personal. Copilul nu este încă născut, dar ai vrea să le spui celor dragi despre sarcina ta într-un mod original? O carte de lemn poate fi minunată și pentru asta. Puneți cartonașul de lemn într-un pachet cadou cu o salopetă „pentru bunica” sau „pentru bunicul” pentru a informa părinții voștri că vine un mic!

Card de lemn ca „salvați data” pentru nunta dvs.

Te căsătorești și ai vrea să le ceri oaspeților să păstreze o anumită zi liberă într-un mod original? Apoi trimiteți-le un card de salvare din lemn. Asigurați-vă că sunt cu toții acolo în acea zi!

Posibile modele diferite

Cu YourSurprise vă puteți formata cardul de lemn atât pe orizontală, cât și pe verticală, cu propriul text, fotografie sau design. Avem o serie de modele standard pentru Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Ziua Îndrăgostiților și Crăciunul. Ești o persoană creativă și ai propriul tău design? Apoi încărcați-o ca fotografie în editorul nostru și vom face o carte minunată din lemn cu ea!