Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Dulciuri în formă de inimă în biberon (roz) - mari

Dulciuri în formă de inimă în biberon (roz) - mari

35 voturi
Stoc epuizat
62,99 Lei
Designul dvs., imaginea perfectă și în toată culoarea
Umplut cu dulciuri în formă de inimă roz și alb
Personalizat cu text, nume și / sau fotografie
Perfect pentru un duș pentru copii!

Specificații cadouri

Mai multe informații despre dulciurile în formă de inimă dintr-un biberon:
Dimensiuni: 17,5 x 8 x 8 cm
Conținut: 250 de grame de dulciuri în formă de inimă
Culoare: roz
Personalizare: text, nume și / sau fotografie
Metoda de personalizare: autocolant pe partea laterală a sticlei
Dimensiuni autocolant: dreptunghiular, 8 x 6 cm
Imprimare: imagine perfectă și în culori

Aceste dulciuri în formă de inimă într-un biberon fac favorul perfect pentru dușul bebelușului!

Dacă aruncați un duș pentru bebeluși sau o petrecere a dezvăluirii sexului și sunteți în căutarea favorurilor perfecte pentru oaspeții dvs., aceste dulciuri în formă de inimă într-un biberon sunt perfecte! Puteți personaliza sticla cu textul, numele și / sau fotografia la alegere. Sticla este, de asemenea, perfectă pentru ca un frate sau o soră mai mare să anunțe că vor avea un frate sau o soră. Începeți să personalizați acum!

Biberonul are o tetină roz și este umplut cu un amestec de dulciuri albe și roz în formă de inimă. Personalizarea biberonului este ușoară. Selectați dintre desenele noastre distractive și adăugați numele, textul și / sau fotografia la alegere. Vom imprima apoi designul dvs. pe un autocolant și îl vom atașa pe partea laterală a sticlei. Creați-vă cadoul unic acum!

Dacă doriți să plasați o comandă mare, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri pentru informații suplimentare.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici