Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ciocolata halal este ciocolata fără alcool, toată ciocolata de pe această pagină este halal. Așadar, oferiți un cadou de ciocolată halal cu nume sau fotografie, pentru orice ocazie.

11 Cadouri

Ciocolată și dulciuri Halal ca daruri

Când vine vorba de cadouri, ciocolata și dulciurile halal sunt adesea în capul listei. Fie că faceți cumpărături pentru o sărbătoare religioasă sau pentru o ocazie specială, aceste dulciuri sunt cadoul perfect.

Am întocmit pentru dumneavoastră o listă cu toate ciocolatele și dulciurile noastre halal. Știați că le puteți și personaliza? În acest fel, nu numai că aveți un produs halal, dar și un cadou cool pe care să-l oferiți cuiva special. Personalizați ambalajul cu numele destinatarului sau cu o fotografie cu o amintire de neuitat.

Ce este ciocolata și dulciurile halal?

Ciocolata și dulciurile halal sunt fabricate cu ingrediente care respectă legea islamică privind dieta, ceea ce înseamnă că nu conțin produse din carne de porc, alcool sau animale non-halal. Oricine se poate bucura de aceste bunătăți, deoarece nu conțin grăsimi animale și arome artificiale. Ciocolata și dulciurile Halal sunt cadouri excelente pentru prietenii sau membrii familiei cu convingeri religioase puternice.

Este ciocolata halal?

Desigur, este important ca ciocolata să fie halal. Dar este toată ciocolata halal?

Răspunsul este nu. Chiar dacă majoritatea ciocolatei este halal sau certificată halal, există unele tipuri de ciocolată care sunt haram. De exemplu, acestea pot conține alcool sau alte ingrediente interzise, cum ar fi grăsimile animale.

Pentru a vă ajuta să vă asigurați că cadoul pe care îl alegeți este halal, am adunat toate mărcile noastre halal, cum ar fi Milka, Toblerone și multe altele!

Sunt bomboanele halal?

Dacă trebuie să faceți un cadou pentru dumneavoastră sau pentru cineva cunoscut, este important să vă asigurați că acesta respectă convingerile dumneavoastră sau ale altcuiva. Poate că v-ați întrebat: sunt dulciurile halal? Dulciurile sunt singurul aliment despre care este întotdeauna dificil să știi dacă este halal. Acest lucru se datorează faptului că dulciurile conțin adesea ingrediente de origine animală, cum ar fi gelatina.

Din fericire, există o serie de opțiuni sigure cu certificare halal care conțin numai ingrediente halal.

Răsfoiți dulciurile noastre halal și personalizați-le pe cele preferate pentru a face cel mai bun cadou halal!

Cele mai bune ciocolată și dulciuri halal: mărci halal

Am adunat pentru voi preferatele noastre, toate halal, bineînțeles! Mai jos sunt câteva dintre cele mai populare mărci.

  • Baton de ciocolată Toblerone personalizat: disponibil în mărimea M, L, XL, XXL și/sau cu desene tematice
  • O selecție de bomboane de ciocolată Celebrations, disponibile într-o sticlă sau tub personalizat
  • Baton de ciocolată personalizat Mega Twix

Fie că destinatarul dvs. caută o gustare sănătoasă sau ceva delicios de dulce, ciocolata și dulciurile halal sunt cadoul perfect. Nu numai că sunt delicioase, dar respectă și legile stricte ale dietei islamice și folosesc ingrediente naturale, așa că puteți fi sigur că cadoul dvs. va aduce bucurie fără a compromite valorile sau credințele cuiva.