Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua Mamei
Pernă personalizată de Ziua MameiPernă personalizată de Ziua MameiPernă personalizată de Ziua MameiPernă personalizată de Ziua MameiPernă personalizată de Ziua MameiPernă personalizată de Ziua MameiPernă personalizată de Ziua MameiPernă personalizată de Ziua MameiPernă personalizată de Ziua Mamei

Pernă personalizată de Ziua Mamei

Selectați culoarea
98,99 Lei
Comanda de afaceri
Fabricat din amestec ferm de bumbac cu finisaj de lux
Alegeți propria culoare, dimensiune și design
Potrivit și pentru mașina de spălat

Specificații cadouri

Mai multe informații despre perna Zilei Mamei
Culoare: diverse culori
Material: 35% bumbac, 65% poliester
Măsurători: 40x40 cm
Imprimare: 25x25 cm
Extra: vine întotdeauna cu umplutură moale din poliester

O pernă unică și specială de Ziua Mamei cu fotografie ca cadou de Ziua Mamei!

Nu este ușor să veniți cu un cadou original de Ziua Mamei în fiecare an. Vrei să-ți surprinzi mama într-un mod original? Atunci această pernă personală de Ziua Mamei este exact cadoul de care ai nevoie! Cu fotografia și numele ei de pe pernă, nu numai că îi vei oferi un cadou moale și plăcut, ci și unul foarte personal. Acesta este ingredientul principal al unui cadou unic de Ziua Mamei. Am realizat cu dragoste această pernă de Ziua Mamei pentru supermama ta!

Perna Zilei Mamei este disponibilă în mai multe culori. În acest fel, vă puteți regla complet designul în funcție de culoarea sau interiorul preferat al mamei. Perna vine cu o umplutură super moale din poliester, iar carcasa în sine este fabricată din bumbac de înaltă calitate. Doar dvs. puteți decide ce text sau fotografie va fi tipărită pe perna de Ziua Mamei. Și pentru a vă ajuta atunci când nu aveți atât de multă inspirație, există și opțiunea de a alege unul dintre desenele dulci de Ziua Mamei. Cu această pernă, special concepută pentru ea, mama ta va fi cu siguranță surprinsă de această zi a mamei!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici