Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

4 Cadouri

Cadouri și sticle personalizate Peaky Blinders

Ultimul sezon din Peaky Blinders este foarte aproape! În timp ce aștepți să afli ce se va întâmpla cu familia Shelbys, de ce să nu te surprinzi pe tine sau pe un fan al serialului? Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un adevărat fan Peaky Blinders, surprindeți-l sau surprindeți-l cu o sticlă de băutură spirtoasă Peaky Blinders cu pahar. Puteți personaliza paharul cu un nume și/sau un text, iar noi îl vom grava pentru dumneavoastră! Vedeți toate cadourile noastre tematice Peaky Blinders și începeți să le personalizați acum

Gadget Peaky Blinders

Sticlele noastre Peaky Blinders sunt gadgetul perfect pentru toți fanii serialului. Acestea nu sunt doar cadoul perfect pentru o ocazie specială, ci și pentru a vă răsfăța și a sărbători mult așteptatul sezon final. În cele din urmă, tu și prietenii tăi puteți să vă întoarceți în Birminghamul anilor 1920 și să vă bucurați de băutura preferată. Sticlele nu sunt doar un obiect de colecție, ci conțin în interior whisky, rom sau gin de înaltă calitate, fabricat în Anglia, exact de unde provin gangsterii noștri favoriți!

Pachet Sticlă de rom Peaky Blinders

Pachetul de rom Peaky Blinders conține o sticlă de rom și un pahar gravat unic. Pe pahar se poate grava numele destinatarului. Ambalajul este fabricat din lemn sustenabil cu eticheta FSC.

Pachet de whisky Peaky Blinders cu pahar

Pentru iubitorii de whisky și de Peaky Blinders, puteți cumpăra un pachet de whisky irlandez Sadler Blended. Pur și simplu alegeți un nume sau un text pentru a grava pe sticlă.

Pachet de whisky Peaky Blinders cu gravură pe lemn

În loc de un pahar personalizat, puteți opta pentru o cutie din lemn personalizată cu gravură. Doar alegeți textul și noi îl vom personaliza pentru dvs. Înăuntru se află o sticlă de whisky Peaky Blinders.

Pachet de gin Peaky Blinders

Bineînțeles, nu am uitat de iubitorii de gin! Descoperiți un pachet delicios de gin Peaky Blinders. Înăuntru veți găsi sticla de gin și un pahar gravat. Vom grava paharul cu un nume sau un text la alegere.

Cum gravăm sticla?

Folosind cele mai noi tehnici și un aparat special, putem grava cu laser orice text pe sticlă. În acest fel, gravura este durabilă și rezistă chiar și la temperaturile din mașinile de spălat vase.