Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

A fi mamă este o experiență atât de specială, dar poate fi o provocare uneori, motiv pentru care este atât de important să îți arăți aprecierea mamei sau a figurii de mamă atunci când poți. Nu întotdeauna putem petrece Ziua Mamei cu mama noastră, din motive geografice, de exemplu, dar este totuși important să facem această zi cât mai specială pentru ea!

Citiți mai departe ideile și sfaturile noastre despre cum să sărbătoriți Ziua Mamei la distanță.

Sfat #1: Surprinde-ți mama!

Dacă locuiești departe de mama ta, ea nu se va aștepta să treci pe la ea în vizită, ceea ce face cu atât mai amuzant să găsești ceva la care nu se va aștepta. Un apel video este grozav, dar hai să încercăm ceva mai inedit.

De exemplu, puteți trimite un cadou la adresa ei, oferindu-i ceva de despachetat în această zi specială.

  1. Creați un album foto personalizat: Un album foto este un cadou fantastic. Plin de amintiri, acesta oferă ore de distracție și este cu adevărat un cadou pe care mama ta îl va iubi. Personalizarea propriului album foto este foarte ușoară! Nu trebuie decât să adăugați fotografiile dvs. preferate, fie că sunt fotografii din copilărie, de la reuniuni de familie, din vacanțe sau din alte momente speciale petrecute împreună. Adăugați desenele noastre amuzante de Ziua Mamei și textele alese de dvs. pentru a completa albumul foto.
  2. Creați o cană personalizată: Păstrarea celor dragi aproape este întotdeauna minunată, iar crearea propriei căni personalizate, cu o fotografie sau fotografii minunate, este modul perfect de a-i reaminti cât de specială este cu fiecare ceașcă de ceai sau cafea pe care o savurează.
  3. Ciocolată personalizată: Cine nu se bucură de o ciocolată delicioasă? Nu ai cum să dai greș cu ciocolata, mai ales dacă o faci foarte originală! Personalizați cadoul de ciocolată cu fotografia, numele și/sau textul pe care îl doriți.
Cutie cadou personalizată cu inimă de ciocolată Milka

Cutie cadou personalizată cu inimă de ciocolată Milka

Barul Toblerone de Ziua Mamei

Barul Toblerone de Ziua Mamei

Pahar de ceai personalizat gravat - Ziua Mamei

Pahar de ceai personalizat gravat - Ziua Mamei

Carte foto Valentine's

Carte foto Valentine's

Sfat #2: Trimiteți un mesaj dulce

Mama te cunoaște cel mai bine. Te-a văzut crescând. Poate fi un rol dificil uneori, așa că merită cu siguranță să fie răsfățată de Ziua Mamei. Răsfățați-o cu câteva cuvinte dulci, scrise doar pentru ea.

Adăugați un mesaj pe o felicitare personalizată, împreună cu o fotografie drăguță cu voi doi, de exemplu. Oferim felicitări de diferite tipuri și mărimi, astfel încât veți găsi întotdeauna ceea ce căutați și pe cea care se potrivește cel mai bine mesajului dumneavoastră. Ați putea opta chiar pentru o felicitare personalizată cu ciocolată!

Sfat #3: Am sunat doar pentru a spune că te iubesc

Tu și mama ta petreceți în mod tradițional Ziua Mamei împreună?

Dacă anul acesta nu puteți face acest lucru, dar doriți totuși să petreceți timp cu mama dumneavoastră, avem câteva idei pentru dumneavoastră:

  1. Uitați-vă împreună la fotografii vechi: Așa cum am menționat mai sus, un album foto personalizat este un cadou minunat. De ce să nu comandați albumul de două ori, astfel încât tu și mama ta să aveți fiecare câte unul pentru casele voastre, iar voi să vă petreceți Ziua Mamei la un apel video trecându-le pe toate. Există o poveste în spatele fiecărei fotografii!

Sfaturi pentru cadouri: Trimiteți-i un set de cadouri de wellness personalizat cu care să încheie ziua.

  1. Seara de film: Dacă ție și mamei tale vă place să vă uitați la aceleași filme sau emisiuni tv, planificați o seară de film la distanță! Luați niște popcorn, băutura preferată și apăsați play!

Sfaturi pentru cadouri: Surprindeți-o cu o cană personalizată sau cu o pătură de lână personalizată pentru seara de film.

  1. Distracție în bucătărie: Dacă aveți o pasiune comună pentru gătit sau copt, de ce să nu gătiți același fel de mâncare și să o savurați împreună prin apel video? Aveți propria voastră întâlnire virtuală la cină!

Sfaturi pentru cadouri: Ce zici de o placă de tocat gravată sau de un șorț personalizat?

Fotografie pe ciocolată

Fotografie pe ciocolată

Cană personalizată de Ziua Mamei

Cană personalizată de Ziua Mamei

Pahare de vin alb personalizate

Pahare de vin alb personalizate

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate