Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Calendar de advent personalizat

Personalizare
Designul dvs., imagine perfectă și în toată culoarea
Cu nu mai puțin de 24 de bomboane Milka
O numărătoare inversă gustoasă pentru Crăciun

Specificații cadouri

Mai multe informații despre calendarul de advent Milka:
Conține: 24 de bomboane delicioase de ciocolată cu lapte Milka Alpine 
Umplutură: lapte Alpine, căpșuni, alune, cremă de cacao
Dimensiuni: 21,3 x 29,4 x 2,4 cm
Dimensiunea cardului: 17,8 x 28,8 cm
Număr de zile: 24 (de la 1 la 24 decembrie)
Personalizare: cu nume, fotografie și/sau logo
Imprimare: foarte clară și full color 

Ingrediente: zahăr, unt de cacao, LAPTE praf degresat, Masă de cacao, praf de zer dulce (obținut din LAPTE), UNT GRAS, ulei de palmier, ALUNE, AMESTEC DE ALUNE, LAPTE PRAF INTEGRAL, emulgatori (SOJALECITINE, lecitină de floarea-soarelui), pudră de cacao. Cacao: minimum 30% în ciocolata cu lapte Alpine. 
Alergeni: Poate conține alte fructe cu coajă lemnoasă și grâu.

Din motive tehnice, din păcate, nu este posibilă prelucrarea caracterelor chirilice, arabe, orientale sau speciale.

Numărați până la Crăciun cu acest calendar de Advent personalizat

Abia aștepți Crăciunul și de săptămâni întregi visezi la cadouri sub brad, mâncare bună și cântece de Crăciun urâte? Apoi, calendarul de advent umplut cu ciocolată Milka va face numărătoarea inversă și mai distractivă și mai delicioasă! Tu însuți creezi felicitarea cu un nume, o fotografie și/sau un text la alegere. Devino un adevărat spiriduș de Crăciun și surprinde-ți prietenii, familia sau colegii cu această surpriză veselă de Crăciun. Dar, bineînțeles, puteți să vă răsfățați și să numărați până la cea mai minunată perioadă a anului în timp ce mâncați bomboane.

Calendarul tău personal de advent este umplut cu 24 de bomboane de ciocolată Milka delicioase în diferite arome. De la 1 decembrie, puteți mânca unul în fiecare zi. Este dificil să creați un calendar de advent unic? Nu, nu este! Trebuie doar să adăugați cea mai frumoasă fotografie și/sau cel mai frumos nume ales de dvs. la unul dintre modelele festive de Crăciun. Sau fii creativ și încarcă-ți propria creație. Apoi vom imprima designul dvs. pe calendarul de advent. HO HO HO HO, începeți rapid personalizarea!

Calendar de sărbători pentru angajați? Pentru cantități mari, vă rugăm să contactați departamentul nostru comercial.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Recenzii

Momentan, nu există recenzii scrise în această limbă

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici