Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua Mamei
Tricou Ziua MameiTricou Ziua MameiTricou Ziua MameiTricou Ziua MameiTricou Ziua MameiTricou Ziua MameiTricou Ziua MameiTricou Ziua MameiTricou Ziua Mamei

Tricou Ziua Mamei

Selectează mărimea
78,99 Lei
Comanda de afaceri
Potrivire perfectă și calitate uimitoare
Alegeți-vă propria culoare, dimensiune și design
Rămâne frumos, chiar și după curățare
Ideal pentru o excursie școlară, echipă sportivă sau petrecere de ziua de naștere

Specificații cadouri

Mai multe informații despre tricourile de Ziua Mamei:
Marcă: Sol's
Potrivire: regulată
Dimensiune: S, M, L, XL, XXL
Culoare: gri melanj
Material: bumbac 100% super confortabil

Dimensiunile tricourilor sunt mici!
Sfaturi de spălare:
Se spală la 40 ° C (program fin / lână).
Nu uscați în rufe și nu curățați chimic.
Se imprimă numai fierul din exterior (la temperatură scăzută).

Cele mai frumoase tricouri pentru mama ta tipărite cu text și / sau fotografie!

Unde am fi fără mame și bunici dulci? Exact, nu le putem lipsi! De aceea ar trebui să-ți răsfeți mama dulce în bucăți în această zi a mamei și să o surprinzi cu un cadou unic. Cu siguranță îi vei pune un zâmbet pe aceste tricouri uimitoare de Ziua Mamei. Alegeți-vă preferatul din ilustrațiile special concepute pentru Ziua Mamei și adăugați cea mai bună imagine împreună, un nume sau alt text. O surpriză specială și personală pentru cele mai bune mami și bunici din întreaga lume!

Tricourile de Ziua Mamei sunt confecționate din cel mai moale bumbac pentru un plus de confort, iar potrivirea perfectă face din aceste cămăși un adevărat musthave. Începeți să personalizați și adăugați o imagine frumoasă sau numele mamei dvs. Ne vom asigura că piesa dvs. de artă va fi imprimată pe tricou cu multă dragoste și o mare precizie. Și datorită ilustrațiilor uimitoare, nu numai că o poți surprinde pe mama ta cu orice ocazie, cămășile sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru bunicul tău. La urma urmei, sunt cele mai bune în fiecare zi a anului, nu?

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici