Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Șorț de bucătărie de Ziua Mamei
Șorț de bucătărie de Ziua Mamei
Șorț de bucătărie de Ziua Mamei
Șorț de bucătărie de Ziua Mamei
Șorț de bucătărie de Ziua Mamei
Șorț de bucătărie de Ziua Mamei
Șorț de bucătărie de Ziua MameiȘorț de bucătărie de Ziua MameiȘorț de bucătărie de Ziua MameiȘorț de bucătărie de Ziua MameiȘorț de bucătărie de Ziua MameiȘorț de bucătărie de Ziua Mamei

Șorț de bucătărie de Ziua Mamei

Selectați culoarea
86,99 Lei
Comanda de afaceri
Alegeți culoarea, designul și fontul preferat
Cadoul perfect pentru fiecare pasionat de gătit
Amestec de bumbac de calitate uimitoare și potrivit pentru mașina de spălat

Specificații cadouri

Mai multe informații despre șorțul de bucătărie personalizat pentru Ziua Mamei:
Culoare: gri
Material: 100% bumbac
Dimensiune: 80 x 70 cm
Personalizare: cu fotografie și / sau text
Imprimare: 20 x 20 cm în culori, calitate HD
Extra: este permisă o mică mizerie! Șorțul poate fi spălat la 40 ° C

Transformați-vă mama într-un maestru bucătar cu acest șorț de bucătărie super distractiv de Ziua Mamei cu nume!

Nu este nimic mai bun decât mâncarea pe care o face mama sau bunica ta? Și își petrece tot timpul liber în gătit, coacând, gătind și preparând în mod magic cele mai gustoase feluri de mâncare? Dacă da, acest șorț de bucătărie super distractiv pentru Ziua Mamei este cadoul perfect pentru a o surprinde cu această Ziua Mamei. Cea mai bună parte a acestui șorț de bucătărie este că puteți adăuga numele și fotografia mamei dvs. la designul din față. În acest fel puteți crea un cadou original și personal de Ziua Mamei pentru mama voastră dulce într-o secundă!

A face acest cadou super distractiv de Ziua Mamei este foarte ușor cu editorul nostru practic. Mai întâi trebuie să alegeți unul dintre diferitele modele dulci de Ziua Mamei și apoi adăugați fotografia sau numele pe care doriți să îl plasați în design. Un cadou grozav de Ziua Mamei într-o secundă! Transformați-vă mama sau bunica într-un maestru bucătar!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici