Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

106 Cadouri

Ați văzut 48 din 106 cadouri

Cadouri de Crăciun corporative

În perioada Crăciunului, se obișnuiește să se facă o anumită distincție în alegerea celui mai potrivit cadou de Crăciun pentru clienți și angajați. Un cadou care simbolizează anul care tocmai a trecut și este o urare de sărbători fericite. Cu YourSurprise puteți crea cele mai bune cadouri pentru angajați, clienți și parteneri de afaceri și să le urați un Crăciun fericit într-un mod unic! Un cadou de Crăciun pentru companii este un gând atent și original care reflectă compania dumneavoastră și mesajul pe care aceasta dorește să îl transmită. Puteți alege un cadou amuzant pentru personalul dvs. sau unul care să vă promoveze compania în fața clienților și a partenerilor de afaceri. Descoperă toate ideile de cadouri de Crăciun pentru companii!

Cadou original de Crăciun pentru personal

Crăciunul este un moment în care trebuie să le mulțumiți angajaților pentru munca depusă pe parcursul anului și să le oferiți un cadou frumos pentru a încheia această perioadă. Angajații dvs. vor aștepta cu siguranță un cadou în semn de recunoștință și o urare pentru anul care vine. Anul acesta alegeți un cadou original pentru angajații dvs. pentru a-i surprinde cu ceva distractiv și neașteptat. Pentru ca cadoul de Crăciun să fie unic, personalizați-l cu numele angajaților dvs. În acest fel veți avea un cadou personalizat pentru persoana care îl primește. De asemenea, puteți personaliza cadoul cu un logo sau un mesaj special. Posibilitățile de cadou și de personalizare sunt infinite! Anul acesta, de Crăciun, angajații dvs. vor primi un cadou de neuitat, făcut din inimă, cu ajutorul nostru, de dvs. pentru ei.

Idei de cadouri pentru angajați pentru Crăciunul din 2022

Ce cadou de Crăciun să le oferiți angajaților dvs. în 2022? Un gând care nu se demodează niciodată este un cadou de firmă pentru mâncare și vin. În acest fel veți surprinde palatele destinatarilor cu un cadou delicios de care să se bucure! Poți începe numărătoarea inversă până la Crăciun cu un calendar advent de ciocolată, pe care îl poți oferi tuturor, cu o personalizare unică. De Crăciun, ciocolata nu poate lipsi niciodată! Iată care sunt cele mai bune cadouri de mâncare și vin pentru angajații dumneavoastră:

  • Sticle de șampanie, în ambalaj personalizat sau în set cu pahare
  • Ciocolată personalizată, mărci de top
  • Pachete de bomboane, chiar și în format gigant!
  • Ambalaj de Crăciun cu sticlă și gustăriȘi multe, multe altele! Descoperiți toate ciocolată și bomboane. Pe lângă produsele de care să vă bucurați, avem și cadouri care îi vor lăsa pe destinatari fără cuvinte, cum ar fi pahare gravate, tăblițe din lemn, cutii de vin și multe altele! Descoperiți toate ideile de cadouri de Crăciun pentru companii pe YourSurprise. Aruncați o privire și la cadouri corporative pentru sfârșitul anului.

Cadouri corporative de Crăciun de la 1 bucată

Doriți să faceți un cadou de Crăciun personalizat pentru compania dvs., dar aveți nevoie doar de câteva bucăți? Cu YourSurprise poți crea cadoul tău personalizat de Crăciun pentru companii dintr-o singură bucată! Online puteți să vă creați rapid și ușor cadoul, adăugând un logo, o fotografie și/sau un nume cu un mesaj.

Felicitări corporative pentru Crăciun

Unele companii preferă să trimită sau să distribuie o felicitare de Crăciun personalizată. În ultimii ani, este foarte în vogă să le oferiți angajaților un voucher, de exemplu. Poți însoți acest lucru cu o felicitare creată de tine online. Dar o felicitare corporativă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a trimite un salut și de a vă face simțită prezența în fața clienților și a partenerilor de afaceri. Felicitarea dvs. poate fi personalizată cu logo-ul companiei dvs. sau, dacă sunteți o întreprindere mică, chiar cu o fotografie de grup a tuturor angajaților și un mesaj special.