Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Placă de pâine gravată - Dragostea este ..
Placă de pâine gravată - Dragostea este ..
Placă de pâine gravată - Dragostea este ..
Placă de pâine gravată - Dragostea este ..
Placă de pâine gravată - Dragostea este ..
Placă de pâine gravată - Dragostea este ..
Placă de pâine gravată - Dragostea este ..Placă de pâine gravată - Dragostea este ..Placă de pâine gravată - Dragostea este ..Placă de pâine gravată - Dragostea este ..Placă de pâine gravată - Dragostea este ..Placă de pâine gravată - Dragostea este ..

Placă de pâine gravată - Dragostea este ..

74,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre Love is .. panou pentru pâine:
Material: lemn masiv de fag de înaltă calitate
Finisaj: Uns
Dimensiuni: 28,2 x 20,2 x 1,8 cm
Greutate: +/- 680 gr
Personalizare: text gravat
Culoarea gravurii: lemn
Curățare: nu este adecvat pentru curățarea în mașina de spălat vase, numai pentru spălarea manuală
Informații suplimentare: lemnul este un produs natural, ceea ce înseamnă că produsul dvs. final poate diferi de imaginea de previzualizare afișată.

Din motive tehnice, nu este posibil să se utilizeze caractere chirilice, turcești, asiatice, arabe, grecești sau speciale.

Pe cine vei surprinde cu o Iubire personalizată, este ... tablă de pâine, gravată cu numele ales de tine?

Ce este mai distractiv decât să-ți mănânci sandvișul din propria ta bucată? Asta este acum posibil cu acest lux de lemn Love is .. panou. Faceți această placă de pană și mai specială personalizând-o cu propriul nume sau text. În acest fel, creați un cadou unic care poate fi folosit și ca tăiere, cașcaval sau pentru a servi aperitivele. Această placă originală de pâine este un câștig pentru fiecare masă, un accesoriu grozav pentru bucătărie, dar mai ales un cadou minunat pentru fiecare Iubire este .. fan!

Luxury Love is .. panoul de pâine este disponibil în diferite modele. Lemnul de fag masiv este certificat FSC, ceea ce înseamnă că lemnul a fost recoltat durabil. Boabele și culoarea lemnului pot varia din cauza materialului natural. Acest lucru conferă panoului un aspect cu adevărat unic.

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici