Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

10 Cadouri

Tavă de servire personalizată cu fotografie și/sau text

Tăvile noastre din lemn pot fi personalizate cu o fotografie, un colaj, un nume, un logo și/sau un text la alegere pentru a crea cadoul perfect pentru persoana iubită sau pentru casa dvs. Puteți selecta dimensiunea și culoarea care se potrivesc cel mai bine ocaziei, puteți adăuga una sau mai multe fotografii și un text la alegere în editorul nostru online. Desenul dvs. va fi imprimat în partea de sus a centrului tăvii, exact așa cum vă doriți, în culori și cu un finisaj lucios frumos.

Tăvițe de servire personalizate în diferite dimensiuni și culori

Tăvile noastre personalizate sunt disponibile în două dimensiuni: medie (33 x 20 cm) și mare (43 x 28 cm) și în culorile negru și bej. Fiecare tavă este echipată cu mânere convenabile pe fiecare parte a tăvii și are un cadru din lemn cu un centru robust din carton dur. Desenul dvs. este finisat cu un strat luxos de luciu înalt, care îl face ușor de curățat și uscat.

Tavă de servire personalizată pentru o aniversare sau Ziua Îndrăgostiților

Fie că se apropie o ocazie romantică sau doriți să vă surprindeți iubitul cu un mic dejun delicios în pat, tăvile noastre personalizate sunt modul perfect de a adăuga o notă specială iubirii dumneavoastră. Adăugați fotografia dvs. preferată și un mesaj personal pentru a-l face cu adevărat unic, este un cadou original pe care suntem siguri că nu l-ați mai văzut până acum!!!! Tavă personalizată pentru Ziua Mamei sau a Tatălui

Unul dintre cele mai prețioase momente pe care le poți oferi de Ziua Mamei și a Tatălui este micul dejun la pat, servit de cei mici. Chiar dacă micul dejun nu este perfect, o tavă personalizată cu fotografii ale copiilor lor le va pune un zâmbet mare pe față.

Tavă de servire personalizată pentru Crăciun

Fie că vă simțiți confortabil în Ajunul Crăciunului cu ciocolată caldă și gustări, fie că începeți ziua de Crăciun cu o ceașcă de ceai sau cafea înainte de a deschide cadourile, tăvile noastre de servire personalizate pot da casei dvs. spiritul Crăciunului! Adăugați fotografiile dvs. preferate de Crăciun petrecute împreună, cuvintele cântecului dvs. preferat de Crăciun sau unul dintre modelele noastre.

Tavă de servire personalizată pentru bucătărie

Noi, oamenii, suntem mereu plini de resurse, doar că nu putem să le purtăm și să le ținem întotdeauna pe toate, ceea ce o tavă poate face! Fă-ți viața mai ușoară cu o tavă de servire personalizată! Fie că serviți cina pentru familie, băuturi pentru prieteni sau gustări pentru dvs. și partenerul dvs. în timpul unei seri de vizionare pe Netflix, o tavă de servire personalizată este exact ceea ce aveți nevoie.

Tavă de servire personalizată pentru casa ta

Tăvile de servire personalizate sunt o soluție foarte versatilă și pot fi atât funcționale, cât și elegante în casa dumneavoastră. Folosite în mod tradițional pentru servirea alimentelor și/sau a băuturilor, tăvile sunt practice și au un design elegant. Pentru prânzuri de duminică în familie, cine și aperitive cu prietenii, micul dejun pe balcon sau o gustare pe canapea... posibilitățile sunt infinite! Adăugați o tavă de servire personalizată pe măsuța de cafea sau pe masa de luat masa cu un buchet de flori, lumânări sau reviste pentru un aspect coerent și dezordonat. Personalizați-vă tava de servire cu designul dvs. preferat pentru a se potrivi cu decorul casei dvs. sau oferiți-o cadou celor dragi!

Tavă de servire personalizată pentru o petrecere sau o nuntă

Nunțile și petrecerile sunt, de obicei, nu numai momente intime și personale, ci implică și un număr mare de persoane. Într-o astfel de atmosferă, tăvile personalizate reprezintă acompaniamentul potrivit pentru a face momentul mai special, unic și de neuitat. Serviți șampania, cocktailurile sau aperitivele, încorporați-le în masa dvs. sau distribuiți mărțișoarele cu ajutorul tăvilor de servire personalizate.