Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Îți amintești zilele în care numărai cu fratele sau sora ta până în Ajunul Crăciunului și mâncai în fiecare zi câte o ciocolată din calendarul de Advent? În zilele noastre, există din ce în ce mai multe variante de calendare ale Adventului care sunt foarte distractive și pentru adulți, incluzând lucruri precum produse de wellness sau diferite tipuri de ceai. Știați că vă puteți crea propriul calendar de Advent? Lăsați-ne să vă oferim sfaturile și ideile noastre.

Calendarul de Advent distractiv

Câte zile mai sunt până la Crăciun? Un calendar Advent începe întotdeauna în prima zi a lunii decembrie și numără până în ziua 24, care este Ajunul Crăciunului. Dar nu toate calendarele de Advent au cadouri pentru fiecare zi. Atunci când vă creați propriul calendar de Advent, aveți control total. Îl puteți face cât mai personal și mai unic, de la modul în care expuneți cadourile, de exemplu cu plicuri sau mini Ciorapi de Crăciun, la cadouri și la gândurile din spatele lor. Imaginați-vă doar că partenerul, copiii sau dumneavoastră înșivă deschideți în fiecare zi un cadou făcut special.

Calendarul nostru personalizat de ciocolată Advent

Știați că vă puteți crea propriul calendar advent de ciocolată delicioasă umplut cu delicioasa ciocolată Milka sau Toblerone? Numărătoarea inversă până la Crăciun nu a fost niciodată mai dulce. Îți poți personaliza calendarul de advent într-un mod unic, selectând unul dintre modelele noastre de Crăciun și adăugând o fotografie și/sau un text la alegere. Ce mai așteptați? Surprindeți pe cineva special cu un fantastic calendar de advent personalizat!

Crăciun de Crăciun - Transparent

Crăciun de Crăciun - Transparent

Butoni gravati

Butoni gravati

Cutie cadou Milka - Crăciun

Cutie cadou Milka - Crăciun

Cadouri speciale pentru calendarul de Advent

Nu contează cât de mare este cadoul, ci gândul care contează. Să le arăți celor din jurul tău că te gândești la ei și că îi apreciezi. Înainte de a vă crea calendarul, este important să vă gândiți și să adunați toate cadourile. Poate că destinatarul la care vă gândiți are o listă de dorințe pe care o puteți folosi ca sursă de inspirație. Stabiliți din timp bugetul și calculați cât puteți cheltui pe fiecare cadou. Un cadou personalizat mic și dulce este perfect! Aruncați o privire la următoarele opțiuni:

Breloc din piele cu fotografie

Breloc din piele cu fotografie

Baruri Toblerone personalizate

Baruri Toblerone personalizate

Coasters

Coasters

Tirbușon gravat personalizat

Tirbușon gravat personalizat

Idei alternative de cadouri pentru calendarul Advent

Știați că darurile dintr-un calendar de Advent nu trebuie să fie neapărat toate cadouri fizice? Puteți alterna zilele de cadouri cu un voucher pentru o excursie de o zi într-un loc pe care destinatarul își dorește de mult timp să îl viziteze, sau puteți crea un fel de voucher cadou pentru un atelier de gătit sau o masă gustoasă făcută în casă, de exemplu. Dacă veți găti pentru destinatar, uleiul nostru de măsline personalizat este o modalitate excelentă de a face cadoul deosebit de special, la fel ca și polizoarele de sare și piper personalizate. Alternativ, un voucher pentru o seară confortabilă pe canapea, cu gustări delicioase și ciocolată caldă, va fi întotdeauna o adevărată plăcere. Relaxați-vă cu lapte cu ciocolată în propria cană emailată și șosete personalizate. Care dintre aceste opțiuni le veți folosi pentru a-i surprinde pe cei dragi?

Ulei de măsline personalizat

Ulei de măsline personalizat

Râșniță de ardei gravată personalizată

Râșniță de ardei gravată personalizată

Cană foto personalizată cu email

Cană foto personalizată cu email

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate