Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Toate Cadouri culinare cadouri

Cadouri personalizate legate de mâncare, băuturi și bucătărie

Aproape toți ne bucurăm de o masă, băutură sau delicatese frumoasă. Mâncarea și băutura sunt folosite în multe culturi pentru a sărbători zilele de naștere , aniversări , încălziri casnice și multe alte ocazii. De asemenea, pot fi un confort extraordinar după o zi stresantă sau o durere de inimă. Și mai sunt și cei dintre noi care se consideră „gătitori”, cei cu un interes deosebit pentru mâncare. Avem atât de multe mâncăruri minunate și cadouri legate de mâncare disponibile, care pot fi personalizate fiecare, încât există cu adevărat ceva pentru toată lumea și pentru fiecare ocazie.

Masini de tocat personalizate

Tăioarele noastre frumoase din lemn sunt perfecte pentru oricine îi place să petreacă timp preparând delicii delicioase în bucătărie, găzduind cele mai uimitoare petreceri sau cei care au nevoie de acea atingere perfectă în decorul bucătăriei lor. Cu atâtea forme, dimensiuni, tipuri de lemn și modele disponibile, posibilitățile sunt nelimitate. Puteți adăuga numele (numele) și / sau textul dorit pentru a le face mai speciale. Puteți adăuga chiar și un bloc de cuțit personalizat sau o pălărie de bucătar pentru a vă completa cadoul.

Tăvi de servire personalizate

Tehnologia umană a parcurs un drum lung, dar încă avem doar două mâini. Asta înseamnă că, uneori, avem nevoie de o tavă de servire pentru a ne transporta ceaiurile, cafele, farfurii sau boluri. Tăvile noastre de servire personalizate , disponibile în finisaj negru și lemn, fac chiar și acest moment, de obicei neinteresant, deosebit de special. Surprindeți-vă mama cu cupele de după-amiază, colegii cu cafele de pauză sau partenerul cu micul dejun în pat.