Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ursuleț de pluș personalizat - XL

1,966 voturi
Precomandă acest produs acum! Ne așteptăm să îl putem crea și expedia pentru dvs. în data de 04 iunie.
Optiuni de livrare
Super moale și fin
Designul dvs. în imprimare de cea mai bună calitate
Respectă cerințele legale datorate etichetei de calitate CE
Un cadou unic pentru copii, dragostea vieții tale sau bunica și bunicul

Specificații cadouri

Mai multe informații despre ursulețul de pluș XL:
Înălțime: 52 cm așezat și 82 cm în picioare
Imprimare: 17 x 17 cm
Personalizare: nume și / sau imagine pe tricou
Imprimare: imagine clară și în culori
Material tricou: amestec de bumbac

Surprindeți o persoană dragă cu un ursuleț de pluș XL care poartă un tricou personalizat cu designul dvs.!

Căutați un cadou personal, special de pluș? Atunci acest ursuleț de pluș XL este surpriza supremă! Tricoul ursului poate fi personalizat. Perfect ca surpriză pentru iubitul tău (secret) prin adăugarea unui mesaj din suflet, pentru a-ți felicita nepoata adăugând o poză frumoasă pe tricou sau pentru a face cu adevărat ziua cuiva mai specială. Cu acest ursuleț de pluș uriaș, nu numai că oferiți un cadou unic, ci și o îmbrățișare la distanță!

În picioare, acest ursuleț de pluș care are o înălțime de cel puțin 82 cm. Ore de îmbrățișări garantate. Ursulețul personalizat poartă un tricou moale din bumbac la care poți adăuga propriul design. Puteți adăuga o imagine, un text sau unul dintre numeroasele design-uri distractive. Creați ceva unic în cel mai scurt timp. Vom imprima apoi creația ta pe tricou, în cele mai frumoase culori. Cadoul suprem pentru orice ocazie. Începeți să personalizați acum!

Vrei să faci o comandă mare? Pentru comenzi mari sau de afaceri, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici