Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Acel cadou superb de sub bradul de Crăciun vă cheamă de câteva săptămâni. Ce ar putea să conțină? Cadourile frumos împachetate au un farmec enorm. Cinci sfaturi de împachetare pentru a vă face cadourile de Crăciun să strălucească cu adevărat sub brad.

Sfat de împachetare #1

Alegeți cu grijă hârtia de împachetat

Hârtia de împachetat pe care o folosiți determină în mare parte rezultatul. Hârtia de împachetat vine în toate formele și dimensiunile. Hârtia groasă arată adesea mai frumos decât hârtia foarte subțire. Vă sfătuim să alegeți culori festive, cum ar fi auriu, argintiu și albastru cu sclipici, dând imediat cadoului un aspect șic. De asemenea, un cadou arată mai bine dacă adăugați un strat de celofan transparent peste hârtia de împachetat. Ați putea chiarproiectați-vă propria hârtie de împachetat. Asta chiar va fura spectacolul!

Sfat de împachetare #2

Nimic nu se compară cu un arc!

O fundă dă un impuls instantaneu cadoului tău, fără prea mult efort. Tot ce aveți nevoie este o panglică sau un șnur drăguț, sau două șnururi sau panglici de culori diferite îmbinate în jurul cadoului. Cum se face o fundă frumoasă? Mai întâi, tăiați șnurul sau panglica la lungimea potrivită, astfel încât să poată fi înfășurată de două ori în jurul cadoului. Apoi așezați panglica pe partea din față a cadoului, pe lungime. În partea din spate a cadoului, răsuciți capetele panglicii unul în jurul celuilalt și întoarceți panglica un sfert de tură. Apoi răsuciți panglica pe toată lățimea cadoului. Acolo unde se încrucișează panglicile, faceți o fundă. Și gata! Sfat: încercați să nu obțineți arcul exact în mijloc. Acest lucru este foarte dificil și veți observa imediat dacă nu ați reușit. Mai bine alegeți să puneți intenționat fundița în lateral, dându-i un aspect jucăuș.

Sfat de împachetare #3

Creați un pliu

Acest sfat necesită foarte puțin efort și face o mare diferență. Funcționează cel mai bine atunci când aveți hârtie cadou cu o imprimare diferită pe fiecare parte. Dacă interiorul și exteriorul sunt la fel, efectul este mai mic, dar poate adăuga totuși o notă frumoasă. Tăiați hârtia de împachetat cu aproximativ cinci centimetri mai mult decât este necesar. Apoi îndoiți hârtia pe toată lungimea ei, astfel încât interiorul hârtiei să se vadă peste acea bandă. Lipiți aceasta cu ajutorul unei benzi adezive. În continuare, împachetați cadoul. Pliul va da cadoului de Crăciun un aspect elegant.

Sfat de împachetare #4

Adăugați o etichetă de cadouAdaugarea unei etichete de cadou este cireașa de pe tort, completând aspectul. Puteți să vă creați propria etichetă sau să alegeți eticheta noastră Etichetă de Crăciun pe care le-am proiectat, frumos și ușor!

Sfat de împachetare #5

Adăugați o notă de Crăciun

Pentru a accentua și mai mult tema Crăciunului, adăugați un detaliu de Crăciun. Acesta poate fi orice, atâta timp cât vă evocă un sentiment de Crăciun. Un pic de holly sau o crenguță de pin pe care ați găsit-o în pădure. Sau adăugați o mică podoabă, un înger sau o stea la cadou. O altă idee grozavă este să adăugați un decor de Crăciun din lemn, gravat cu un mesaj personal pentru destinatar.

Dacă ai aplicat toate aceste sfaturi, cu siguranță vei fura spectacolul de Crăciun!

Acum știi cum să împachetezi frumos un cadou, dar dacă încă mai ai nevoie de cadoul propriu-zis, aruncă o privire la cadourile noastre fantastice de Crăciun!

Ciocolată personalizată XXL Milka

Ciocolată personalizată XXL Milka

Cană personalizată - Albă

Cană personalizată - Albă

Baton de ciocolată XL Toblerone personalizat

Baton de ciocolată XL Toblerone personalizat

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate