Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ziua Îndrăgostiților este o zi pentru cei ce se iubesc. Surprindeți-vă unul pe celălalt, bucurați-vă de o cină romantică și stați toată ziua împreună. Însă, din păcate, nu toată lumea poate petrece Ziua Îndrăgostiților în compania partenerului său, poate din cauza serviciului, studiilor sau pentru că locuiesc departe sau în străinătate. Nu e niciodată ușor să fii departe de cei pe care îi iubești, și de aceea este o idee minunată să-i surprinzi pe cei de departe cu un cadou special de Ziua Îndrăgostiților. Am găsit 6 idei pentru a crea amintiri speciale, chiar și când nu puteți fi împreună.

Îți putem livra cadoul de Ziua Îndrăgostiților aproape oriunde în lume, chiar și când partenerul tău locuiește în America de nord, de sud, Asia sau în Europa de est sau vest.

Ideea #1: Retrăiți momentele voastre preferate împreună

Nu este nimic mai frumos decât să creați amintiri împreună, chiar dacă tocmai v-ați cuplat sau sunteți împreună de ani de zile. Oricare ar fi situația, sigur aveți niște poze cu aventurile voastre, deci surpinde-ți partenerul cu un album foto personalizat și trimite-l chiar la ușa lor. De asemenea, poți alege setul nostru de poze retro!

Ideea #2: Planifică o cină romantică online

Dacă nu puteți să vă întâlniți în realitate, a doua cea mai bună metodă să fiți împreună este online. Intră pe Skype sau Facetime și bucurați-vă de o cină ”împreună”. Puteți să gătiți același lucru, să dați iluzia că sunteți la aceeași masă. Dacă vrei să-i surprinzi cu un cadou special pentru această ocazie, poți alege o sticlă de vin delicios cu o poză cu voi doi, sau chiar pahare de vin gravate cu numele voastre.

Ideea #3: Trimite-le o îmbrățișare

Dacă nu poți fi acolo în persoană să îi îmbrățișezi, un pluș moale și pufos o poate face pentru tine! Adaugă o poză la alegere și scrie-le un mesaj drăguț în felicitarea gratuită. Alege un urs mega de 96cm sau un urs gigantic de 135cm.

Ideea #4: Spune-o printr-o ciocolată

Nu ai cum să greșești cu o ciocolată, în special dacă ciocolata include un mesaj drăguț în care îi spui partenerului cât de mult îl iubești! Trimite-i o delicioasă Milka - cutie cadou în formă de inimioară, sau creează o telegramă de ciocolată.personalizată. Aceste cadouri intră în cutia poștală, deci sunt perfecte de trimis direct la adresa partenerului.

Ideea #5:Trimite-le o felicitare unică și romantică

Dacă ai vrea să-i spui partenerului tău cât de mult înseamnă pentru tine, dar ai vrea să o faci într-un fel mai romantic și special decât un simplu mesaj online, creează o felicitare din lemn personalizată sau o felicitarecu o poză drăguță și un mesaj de dragoste.

Ideea #6: Oferă-le o amintire de lungă durată

Câteodată vrei să-i dai partenerului tău ceva ce poate păstra mult,mult timp. Ce ai spune despre unpandantiv gravat frumos cu inițialele voastre, o poză sau un nume? De asemenea oferim și brățări gravate pe care partenerul tău sigur le va iubi.

Sugestii pentru a menține o relație la depărtare

Nu este mereu ușor să fii într-o relație la distanță, și poate fi foarte tentant să dai atenție doar lucrurilor pe care nu le poți avea, spre exemplu o cină împreună, îmbrățișări, dormitul împreună sau cineva care să te întrebe cum ți-a fost ziua când ajungi acasă. Dar, dând atenție părților negative doar va face lucrurile mai complicate. Când îți e cu adevărat dor de cineva vei știi că îi iubești cu adevărat. Dedesubt sunt câteva sugestii care să vă ajute când nu sunteți împreună.

Prefăceți-vă până când nu mai e nevoie: Dacă de obicei stați împreună la un pahar de vin vorbind despre ce ați făcut în ziua respectivă, continuați să faceți asta! Planificați un apel video la sfârșitul zilei pe Skype, Facetime sau Whatsapp și prefăceți-vă că totul este normal. Continuați rutina pe care o aveați împreună și stați conectați până când nu va mai fi nevoie să o faceți online. Încredeți-vă unul în celălalt Ai avut o zi proastă? Nu te simți prea bine? Te simți puțin singur/ă? Împărtășește-ți toate sentimentele cu partenerul tău, dar nu te supăra că nu poate fi lângă tine fizic. Doar spune-i ce simți ca să îți poată fi alături prin cuvinte. Faceți lucruri împreună: Încă puteți să jucați jocuri împreună, chiar dacă e digital. Tot la fel vă puteți uita la filme împreună, sau să citiți. Doar începe un apel video și faceți ce făceați de obicei. Ideea în a avea apelul deschis pe fundal este de a vă lăsa să purtați o conversație naturală împreună, să spuneți ce vă trece prin cap în acel moment. Dă-ți voie să fii trist/ă: Câteodată, cel mai bine este să nu ascunzi ceea ce simți ci să lași sentimentele să iasă la suprafață. Unii oameni plâng, alții stau tăcuți și gândesc, alții vorbesc cu prietenii/familia. Sugestia noastră este să îți acorzi timp și spațiu să treci peste aceste sentimente, altfel te vor urmări pentru o perioadă lungă de timp. Nu uita de ocaziile speciale: Când sunteți la distanță, aceste momente sunt cele mai speciale. Ziua lor de naștere, aniversarea voastră, Ziua Îndrăgostiților, etc. Arată-i partenerului tău că îl iubești și îți e dor de el nu numai prin cuvinte, ci și prin acțiuni. Trimite-le un cadou sau felicitare chiar la ușa lor. Ideea principală este să îi arăți că te gândești la el.

Cadourile noastre speciale

Surprinde-ți perechea cu unul dintre aceste cadouri speciale:

Cutie cadou M&M's

Cutie cadou M&M's

Inima de ciocolată

Inima de ciocolată

Buchet de Chupa Chups

Buchet de Chupa Chups

Ciocolată personalizată Toblerone cu temă de dragoste

Ciocolată personalizată Toblerone cu temă de dragoste

Cadourile noastre preferate ce intră în cutia poștală

Dacă nu ești sigur/ă că partenerul tău va fi acasă, trimite-le un cadou ce intră în cutia lor poștală:

Cutie cadou personalizată cu inimă de ciocolată Milka

Cutie cadou personalizată cu inimă de ciocolată Milka

Card personalizat din lemn

Card personalizat din lemn

Breloc din piele - Inimă

Breloc din piele - Inimă

Puzzle personalizat în formă de inimă

Puzzle personalizat în formă de inimă

Colier de bară

Colier de bară

Brățară - pietre prețioase

Brățară - pietre prețioase

Tanga

Tanga

Pantaloni scurți boxer personalizați

Pantaloni scurți boxer personalizați

Cadouri mari

Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul cu ceva mai mare, acestea sunt preferatele noastre:

Ciocolată personalizată XXL Milka

Ciocolată personalizată XXL Milka

Pluș de ursuleț de pluș personalizat - XL

Pluș de ursuleț de pluș personalizat - XL

Moët et Chandon 1500ml

Moët et Chandon 1500ml

XXL Toblerone

XXL Toblerone

XXL Twix

XXL Twix

Ursuleț de pluș personalizat - XXL

Ursuleț de pluș personalizat - XXL

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate