Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Set cadou Zwitsal personalizat pentru bebeluși - Pălărie cu nume

6 voturi
Stoc epuizat
145,99 Lei
  • Adresa de livrare la alegere
  • Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
  • Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia de cadouri tipărită Zwitsal:
Produse: șampon Zwitsal (200 ml) și gel de duș (200 ml)
Parfum: parfum distinctiv Zwitsal
Țesătură pentru pălărie: amestec de bumbac super moale
Imprimare: vibrantă, clară și colorată
Personalizare: cu nume
Dimensiuni cutie cadou: 23 x 23 x 27,4 cm

Pălăriile noastre pentru copii sunt certificate GOTS:
Certificarea GOTS (Global Organic Textile Standard) arată că îmbrăcămintea este fabricată din bumbac organic. Prin urmare, îmbrăcămintea este extrem de durabilă și ecologică. Instrucțiuni de spălare:
Se spală la 40 ° C (se spală cu lână)
Nu este potrivit pentru uscarea uscătorului sau curățarea chimică.
Întoarceți-l la călcat (la temperatură scăzută).

Un set de cadouri de lux Zwitsal cu nume este cadoul perfect pentru dușul bebelușului

Există un nou-născut în familia ta sau în cercul tău de prieteni? Doriți să îi surprindeți pe părinții nou-născutului cu un cadou minunat? Atunci acest set de cadouri Zwitsal este cadoul perfect. Puteți personaliza singur pălăria din acest set de duș pentru bebeluși, adăugând numele nou-născutului pentru a-l face cu adevărat unic. Cadoul perfect pentru un duș pentru bebeluși. Deoarece o pălărie personalizată cu nume nu este doar adorabilă, ci face și un suvenir minunat.

Setul cadou Zwitsal pentru duș pentru bebeluși include o sticlă de șampon Zwitsal, gel de duș și o pălărie personalizată. Personalizarea pălăriei personalizate este ușoară. Pur și simplu adăugați numele la alegere la binecunoscutul logo Zwitsal. Vom imprima apoi designul dvs. pe pălărie, perfect pentru imagini și în toată culoarea. Acest lucru va fi adăugat celor două sticle pentru a crea o cutie de cadou de lux, cu un elastic Zwitsal ca element final. Ce mai astepti? Creați acum setul de cadouri Zwitsal!

Set cadou Zwitsal în scopuri comerciale? Pentru cantități mai mari, vă rugăm să contactați departamentul nostru de afaceri.

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici