Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Wow, ce piatră de hotar! Micuțul tău împlinește un an, ceea ce reprezintă o ocazie extrem de specială pe care vei dori să o sărbătorești în stil mare. Un tort frumos și decorațiuni minunate sunt obligatorii pentru o petrecere fantastică și pentru cele mai drăguțe fotografii. Citește mai departe pentru mai multe sfaturi pentru a face ca prima aniversare a micuțului tău să fie de neuitat.

Sfat #1: Selectarea momentului potrivit

Poate fi tentant să faci ca petrecerea să dureze toată ziua și să inviți o mulțime de rude și prieteni, dar cea mai importantă parte a planificării tale este selectarea momentului care va fi cel mai potrivit pentru copilul tău. Zilele de naștere sunt distractive, dar pot fi intense și este esențial să vă asigurați că micuțul dvs. se simte bine. Faceți acest lucru selectând momentul din zi în care va fi bine odihnit și se va simți cel mai bine, cum ar fi după somnul de după-amiază. Nu vă îngrijorați prea mult dacă somnul nu are loc sau dacă copilul dumneavoastră este obosit; acest lucru este în afara controlului dumneavoastră. Bucurați-vă doar de momentele bune și lăsați-vă în voia sorții dacă copilul dumneavoastră adoarme!

Sfat #2: O față de masă frumoasă și unică

Dacă doriți să evitați să alergați între invitați toată ziua, creați o masă cu o mulțime de bunătăți și băuturi gustoase și anunțați-i pe invitați că sunt bineveniți să se servească singuri. Adăugați baza perfectă cu o față de masă personalizată, cu fotografii ale sărbătoritului sau sărbătoritei; un punct de atracție perfect, un mijloc de conversație și, în plus, festiv.

Vă puteți crea propria față de masă personalizată în editorul nostru online. Selectați fotografiile dvs. și imprimați-le pe o față de masă frumoasă din bumbac. Fața de masă poate fi spălată la 40°C, ceea ce înseamnă că poate fi folosită din nou și din nou.

Sfat #3: Șervețele amuzante

Dacă doriți să mergeți și mai departe, adăugați pe masă și șervețele personalizate și amuzante! Și acestea pot fi create în editorul nostru online, în cel mai scurt timp, prin încărcarea fotografiilor alese. Folosiți-le ca șervețele sau ca decor pentru mesele laterale mai mici.

Șervețelele pot fi spălate și la 40°C.

Sfat #4: O farfurie specială pentru ziua de naștere

Dacă pregătiți sau comandați un tort de ziua delicios, nu există o modalitate mai bună de a-l servi decât pe o farfurie specială pentru ziua de naștere! Puteți alege dintre modele distractive și puteți adăuga numele sau fotografia copilului dvs. pentru a o face cu adevărat personală. Placa este realizată din plastic robust, astfel încât poate fi folosită o perioadă foarte lungă de timp. Copilului tău îi va plăcea să-și amintească ziua de naștere de fiecare dată când își folosește farfuria specială!

Sfat #5: bavetă de ziua de naștere

Probabil că va fi o mică provocare pentru micuțul tău să se bucure de tortul fără a face mizerie, ceea ce înseamnă că este probabil să fie acoperit din cap până în picioare cu prăjitură, glazură și cremă de unt. Pune-i să poarte o bavetă drăguță personalizată pentru a-și proteja ținuta de ziua de naștere!

Salopeta poate fi personalizata cu numele la alegere si este disponibila in albastru, albastru deschis, gri, fucsia, roz deschis si alb. Pur și simplu selectați-vă culoarea și creați o bavetă grozavă de ziua de naștere!

Sfat #6: Un cadou care va dura

Alegerea unui cadou pentru prima zi de naștere poate fi una dintre cele mai importante alegeri pe care simți că trebuie să le faci, dar lucrul bun este că copilul tău va iubi orice, ceea ce înseamnă că poți alege și tu ceva ce îți place! Vă sfătuim să alegeți un cadou care va dura, cum ar fi jucăriile rezistente din lemn, personalizate cu numele micuțului dvs. Oferim o mulțime de opțiuni minunate, cum ar fi cărucior, bicicletă cargo, bicicletă cu echilibru, tricicletă, cărucior și jucărie 3 în 1.

Șervețele personalizate

Șervețele personalizate

Placă de ziua de naștere

Placă de ziua de naștere

Bib

Bib

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate