Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Pe cine ați dori să surprindeți cu o sticlă de șampanie? O sticlă bună de șampanie este aproape obligatorie pentru noaptea de Anul Nou. La YourSurprise, puteți să vă creați propria etichetă personalizată pentru sticla de șampanie sau puteți alege o cutie de lux din lemn pentru șampanie imprimată cu designul dvs. Oricare dintre cele două opțiuni este perfectă pentru noaptea de Anul Nou! Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele patru tipuri de șampanie pe care le oferim. Noroc!

Șampanie Moët & Chandon personalizată Moët &; Chandon

Moët & Chandon (oficial Moët et Chandon) este cea mai mare companie de șampanie din lume și există de peste 250 de ani. Această Moët &; Chandon este o șampanie spumantă delicioasă. Soiurile sale de struguri, Pinot Noir, Chardonnay și Pinot Meunier, provin toate din Franța. Brut Impérial are note de flori de tei și aluat proaspăt, ceea ce îi conferă o aromă moale și vibrantă. Această sticlă de șampanie se potrivește bine cu stridii și este perfectă pentru orice ocazie specială.

Șampanie personalizată Piper Heidsieck

Piper-Heidsieck Brut este mândria șampaniei Piper-Heidsieck și este produsă din struguri Pinot Noir, precum și din soiuri de struguri Pinot Meunier și Chardonnay. Casa Piper-Heidsieck este una dintre cele mai vechi 10 companii de șampanie și a supraviețuit mai multor epoci, războaie, guverne și recolte proaste. Piper Heidsieck Brut are o aromă fructată, cu note de măr și pară, ceea ce îi conferă un caracter suculent și deschis.

Șampanie personalizată Cava Palau Gazo Brut

Podgoriile Palau se găsesc în frumoasa regiune Penedès din Spania. Clima de acolo este perfectă pentru cultivarea celor trei soiuri de struguri Macabeo, Xarel-lo și Parellada. Acest cava are un gust bogat și fructat, cu arome de măr verde.

Șampanie René Schloesser personalizată

René Schloesser este fondatorul celebrei companii franceze de șampanie Tribaut-Schloesser. În adolescență, în Elveția, a început să lucreze în podgoriile din jurul orașului Reims, dar a trecut la șampanie din cauza crizei economice. Ne bucurăm foarte mult de acest lucru, pentru că acest amestec de struguri Pinot Noir, Chardonnay și Pinot Meunier este delicios. Această șampanie René Schloesser are arome fine de măr, caise și fructe uscate. Delicioasă pentru a fi savurată în noaptea de Anul Nou!

Cadou Moët et Chandon personalizat

Cadou Moët et Chandon personalizat

Cadouri personalizate Cava Palau Gazo

Cadouri personalizate Cava Palau Gazo

Rene Schloesser 750 ml

Rene Schloesser 750 ml

Cadou personalizat pentru șampanie pentru copii

Cadou personalizat pentru șampanie pentru copii

Accesorii personalizate pentru șampanie și șampanie fără alcool pentru cei mici

Nu trebuie să uităm de accesoriile perfecte pentru a savura șampania! Asigurați-vă că șampania este răcită pentru noaptea de Anul Nou, astfel încât toată lumea să se poată bucura pe deplin de bulele crocante și strălucitoare. Pentru o notă finală perfectă, oferiți fiecăruia propriul pahar personalizat cu care să toasteze! Să nu-i uităm nici pe cei mici. Șampania noastră Kidibul pentru copii are o aromă gustoasă de măr și căpșuni, cu bule moi. Adăugați câteva bunătăți savuroase și seara va fi cu siguranță un mare succes.

Flaute personalizate de șampanie

Flaute personalizate de șampanie

Răcitor de vin personalizat din oțel inoxidabil

Răcitor de vin personalizat din oțel inoxidabil

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate