Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Ești singură de sărbători? Nu-ți face griji, poți face în continuare o petrecere super distractivă cu familia ta. Este deosebit de important să știi că, deși uneori te poți simți ca și cum ai fi a cincea roată la căruță, nu este deloc așa. Cu aceste trei sfaturi, vei supraviețui sărbătorilor cu ușurință. Este un prieten care experimentează și el sărbătorile singur pentru prima dată? Atunci îi dăm la final patru sfaturi dulci de cadouri cu care să îi surprinzi.

Sfat 1: Bucură-te de statutul tău de burlac

În timpul sărbătorilor, cuplurile sunt puse la grea încercare. În fiecare an, ei trebuie să decidă ce zi de Crăciun să petreacă cu fiecare familie, iar acest lucru este adesea însoțit de o tensiune. Nu trebuie să vă faceți deloc griji în acest an, deoarece vă puteți bucura de statutul de burlac fără stres. În acest an, alegeți în ce zi doriți să vă vedeți rudele și să le surprindeți cu cadouri. Cine știe, poate că anul acesta vei alege o zi de Crăciun în plus de single solo, scufundându-te într-un centru de wellness sau plecând singură în vacanță. Nu te simți vinovată dacă anul acesta te gândești bine la tine și la propriile dorințe în timpul sărbătorilor. Ar trebui să fie o sărbătoare și pentru tine!

Sfat 2: Cum să te descurci cu întrebările enervante la masa de Crăciun

În fiecare an, apare din când în când întrebarea clasică. Stai cu toată familia la masa de Crăciun și, după un timp, apare întrebarea întrebărilor: "Nu ai încă un iubit/iubită?". Dar în acest an, întrebarea s-ar putea să fie adresată ție în loc de fratele tău. Nu te lăsa paralizată de aceste întrebări enervante, ci vino pregătită cu o replică cool! În loc să răspunzi 'nu, nu mai am/nu încă', vino cu un răspuns pregătit anul acesta. Anunță-l pe cel care te întreabă că nu este momentul să discuți despre relații și că nu te servesc acest gen de întrebări. În acest fel, ați abordat întrebarea pe loc și puteți continua să vă bucurați de masa de Crăciun.

Sfat 3: Cumpărați cel mai bun cadou pentru dvs.

Bugetul pe care până acum îl rezervai pentru partenerul tău și familia lui pentru Secret Santa, acum îl poți cheltui frumos pentru tine! Cumpărați acea piesă vestimentară pe care ați pus ochii de ceva vreme, cumpărați acea serie de cărți pe care o iubiți sau plecați pentru câteva nopți pentru a petrece ceva timp singură. Nu este deloc greșit să te răsfeți din când în când!

Cel mai bun prieten al tău este și el singur de sărbători?

Apoi joacă rolul de Moș Crăciun secret și pune un cadou pe furiș sub bradul lor de Crăciun. Cu aceste patru cadouri, veți reuși să îi surprindeți în acest sezon festiv. Arătați că vă gândiți la ei și adăugați un mesaj personal la fiecare cadou.

Ce zici de aceste ciocolate de lux pentru Crăciun? Vei evoca un zâmbet pe chipul celui mai bun prieten al tău cu această cutie cadou cu bomboane de lux. Cutia cadou este plină cu cele mai delicioase bomboane de ciocolată făcute manual. Sau poate că cel mai bun prieten al tău iubește doar berea! Atunci oferă-i cadou un pachet personalizat pentru fabricarea berii. Astfel, el poate experimenta o dată întregul proces de fabricare a berii pe cont propriu. Ai un maraton Netflix cu cel mai bun prieten în timpul sărbătorilor? Atunci acest whisky personalizat Peaky Blinders este o idee tare. Dar ceea ce face, de asemenea, un cadou foarte frumos este acest colier cu pandantiv cu inimă. Fă-l să fie gravat cu un mesaj personal, cum ar fi "cei mai buni prieteni" și surprinde-ți cel mai bun prieten cu acest pandantiv unic.

Ciocolată Deluxe în cutie cadou personalizată

Ciocolată Deluxe în cutie cadou personalizată

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate